Betrouwbaar, klant vriendelijk,deskundig, goede service en aan te bevelen
Anne Knol een echte vakgarage ! Met vakkundige medewerkes!
Een op ouderwets geschoeide leest opgezet bedrijf wat goed met de tijd is meegegaan. En daarbij nooit de klant uit het oog verloren is, de 10 punten waar vakgarage voor staat is Anne Knol en medewerkers op het lijf geschreven! \"Klant is koning dat wordt bij Knol waargemaakt\"
Zeer positief over de service en de vriendelijkheid van de medewerkers De ontvangstruimte en balie wat gedateert incl verkoopruimte
in een woord uitstekend
Service en onderhoud wordt perfect uitgevoerd. Reeds menigeen aanbevolen.
Een goed advies,levert goed werk,betrouwbaar en heeft zijn zaken goed voorelkaar.
Bij de vakgarage Anne Knol staan ze altijd voor je klaar. Ik hoef maar te bellen en kan meestal gelijk langskomen. Zijn er bijkomende kosten dan wordt dit altijd in overleg gedaan en van te voren krijg ik een telefoontje.
Ruim 10 jaar vaste klant. Eerlijke voorlichting. Makkelijk \"even tussendoor\" geholpen worden. Geweldig: de service op zterdag. Niet nodig.... niet doen. Reden bezoek: aanschaf auto, onderhoud, reparatie,
Goede service, advies en klantvriendelijk
goede service, altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend
Trekdijk 14
8629 EG Scharnegoutum