Erg ptrettig, eerlijk en lekker zakelijk. Prima
Prettig, klantvriendelijk en ook tijd voor een gesprekje anders dan alleen de verkoop.
kwam in het begin is het gevoel heel goed
20-09-2016 een tweedehands auto gekocht.Weer een prima deal.We zijn al jaren klant.Iedere medewerker,de verkoper, de meneer van de administratie/balie en de monteur, is hier even vriendelijk.prima servive, snelle levering.
leuk bedrijf, vriendelijke ontvangst.
Zeer flexibel, klantgericht en betrouwbaar. Bovendien ook voor de kosten.
Ik ben al jaren klant bij garage Knol. Ik heb alle vertrouwen in hun vakmanschap en weet, dat ze me nooit zullen belazeren.Het contact is persoonlijk, we kennen elkaar. Als er eens een plotselinge spoedsituatie is, kan ik snel terecht. Kortom : wat zou ik zonder garage Knol moeten ? Ik ben wijs met ze !
Snel geholpen op zaterdagmorgen! Flexibel, vriendelijk en dichtbij, prima!
Altijd vriendelijk Altijd tijd zeer tevreden
Ik ben een auto komen bekijken en heb een proefrit gemaakt. Niks anders dan lof voor de eigenaar. We werden heel vriendelijk en professioneel behandeld. Na de proefrit heb ik besloten de auto te kopen. De afhandeling moet nog gebeuren.
Gelijk bij binnen komst een goed gevoel.
Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel
Vriendelijk, persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar.
Tijdens onze vakantie in Lytsewierrum hebben wij - naar volle tevredenheid - onze Volvo laten maken bij Vakgarage Anne knol. Met de Vakgarage leenfiets hebben wij een mooi tochtje gemaakt door de prachtige omgeving. Vakgarage Anne knol is een familiebedrijf die met passie en met hoge kwalileit tegen vriendelijke prijzen het beste resultaat levert. Wij kunnen - uit goede ervaring - Vakgarage Anne Knol van harte aanbevelen: Betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Mvgrtn. Familie Raamsveld uit Haarlem
De service zijn prima, ,
Trekdijk 14