Ik ervaar de directie en personeel als zeer vakkundig en correct. De hele onderneming straalt plezier uit in wat zij aan het doen zijn. Wij komen graag bij nhun op bezoek.
Super Service, altijd tijd voor u als klant.. Daarnaast deskundigheid voor een goede prijs, ze zijn zeker niet duur
Prima klantgericht garage met aardige en vakkundige mensen.
De service is uitstekend.Toen ik eens met pech in Den Helder stond hebben ze mij een andere auto gebracht En s,avonds na werktijd stond mijn eigen auto alweer klaar..Dat kan ik zeer waarderen. Voor de rest een no-nonsense bedrijf die z\'n afspraken na komt en laagdrempelig is.
Prima bedrijf zij weten weten wat onderhuod aan een auto is tegen betaalbare prijzen
Wij hebben onze auto\'s al jaren in onderhoud bij Vakgarage Knol. Dat bevalt goed. Erg goede service. One laatste gezinsauto hebben wij via een zoekopdracht via Knol gekocht en we hebben ook echt het idee dat men naar onze wensen luistert en de tijd voor ons neemt. Ook toen ons 2e autootje het liet afweten (niet gekocht bij Knol) hebben ze met ons naar een oplossing gezocht. Gevolg is dat ik nu tevreden in mijn KA rondrijdt. Wanneer onze auto voor een beurt naar de garage moet kunnen we altijd een leenauto of leenfiets meekrijgen. Heb je die niet nodig, dan word je even thuisgebracht. Rijd je langs met een kapotte lamp of ruitenwisser, geen probleem. Je wordt meteen geholpen en de kosten vallen onder het kopje \"service\". Ook bij de oplevering van de \"nieuwe\" auto\'s werd alle tijd voor ons genomen en werd alles goed uitgelegd.
vertrouwd, degelijk en dichtbij !
ik vind deze garage klasse
Een garage die weet wat te doen bij vragen, die ik als leek betreffende autotacheniek, aan de medewerkers van A. Knol. Je wordt correkt en vriendelijk te woord gestaan. Wachttijden zijn over het algemeen kort en er is altijd een vers kopje koffie.
fantastisch en erg behulpzaam
Trekdijk 14