Was gewoon goed, al is dat tegenwoordig misschien niet meer zo gewoon
Jarenlang vaste klant naar volle tevredenheid! Perfecte service in het zoeken( opdracht aan garage) naar een andere auto.
Oplossings gericht. Snel en vakkundig geholpen.
Goed geholpen, en de auto was snel ready to go!
Ik kwam zonder afspraak langs; men wilde best even kijken. k werd zoals afgesproken paar uurtjes later gebeld met een analyse en een reparatie voorstel offerte . Werd de volgende dag meteen opgepakt voor het afgesproken bedrag.
De eigenaar denkt mee met de klant.
Goed geholpen
Deskundig onderhoud van veel merken. Erg klantvriendelijk en behulpzaam, ook bij kleine probleempjes tussendoor bijna altijd tijd, en oplossingen!
Altijd goede service.
Altijd top
Alle lof voor de Heer Kievit, voor de levering van de VW Up voor mijn dochter.
Direct antwoord, zelfde dag een probleemanalyse + accurate kostenberekening.
Wij zijn altijd goed geholpen voor een redelijke prijs. Dat mag inderdaad wel eens gezegd worden.
Zeer vriendelijk bekwaam personeel. Het is fijn zo'n garage in de buurt te hebben.
Wel zelf wat initiatief genomen bij aanschaf andere auto. Begrijp wel dat je als kleine ondernemer niet alles kunt.
Prima adres
Kom er graag en wordt goed geholpen, vooraf duidelijkheid en wordt flexibel met wensen omgegaan
Deze kleine beurt is is prima gegaan. Een tip leg een papieren matje neer op de mat dit voorkomt schoonmaken mat.
Goede en deskundige sevice komt afspraken na en je bent altijd welkom
Altijd fijn geholpen door Martin! Geen overbodige reparaties! Heb garage Kievit al verscheidene keren aanbevolen! Kortom: zeer tevreden
Wij waren onderweg en kregen acuut een probleem met onze Volvo V50: we hoorden een hard gierend/schurend geluid, alsof er metaal over metaal draaide of dat er iets over de straat sleepte. We hadden dit al eerder gehad, maar toen konden de Wegenwacht en andere garage niet vinden wat het was. We zijn naar Vakgarage Kievit in Ermelo gereden, vrijdagmiddag, en zij hebben het probleem binnen 15 minuten opgelost. Het bleek te gaan om een losse ankerplaat bij een voorwiel. Het probleem is daarna niet teruggekomen. Zeer bedankt voor deze goede en snelle service.
Binnen een half jaar was de schakelbak defect, en de kleppendeksel pakking lekte gigantisch terwijl er een 100% garantie was dat mijn gekochte auto goed was. Dit grapje gaat me *** euro kosten.
Netjes geholpen, klantvriendelijk, komen afspraken na.
Pechhulp afgesloten. Beperkingen zijn toegelicht.
Vriendelijk en denkt mee in oplossingen.
Telgterweg 261 A
3853 NJ Ermelo