Mijn huidige auto is gelukkig zelden kapot. In het verleden bewees het team van Braukmann vaak hun deskundigheid door een correcte diagnose te stellen en de reparatie goed uit te voeren. Het geeft ook een goed gevoel dat meerdere monteurs er al jaren werken.
Prettige ervaring.
Betrouwbaar en vakkundig
Het autobedrijf Brauckman is een goed ingericht bedrijf.Menig garagebedrijf kan een voorbeeld nemen zowel technisch als service verlening.De monteurs beschikken over een ruime kennis van zaken op hun terrein.
Goede service👍
Alleen maar lof!
Afhandeling prima volgens afspraak en prijsopgave. Werd correct gebeld m.b.t. kleine extra vervanging (achterruitenwisser)
N/A
...
Prima garage met vriendelijke medewerkers en deskundig
Prima VAKgarage, heel meedenkend en snelle service
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend , en accuraat, zeer tevreden
Ik werd van te voren netjes gebeld om te bespreken welke extra onderhoudskosten er waren en wat er precies vervangen moest worden (en waarom).
Kom al jaren bij deze garage! Dat zegt genoeg..
Vakgarage braukmann, zeker een aanrader.
Altijd goede en snelle service. Kan altijd bij ze terrecht als er iets met de auto is.
Een fijne garage waar je altijd terecht kunt en vlot geholpen wordt.
Altijd meedenken met reparaties.
Zorgen al jaren voor mijn auto, is altijd goed geregeld bij hun!
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray