fijne garage, staan altijd voor je klaar
Zo afgesproken, zo uitgevoerd. Dus het bedrijf werkt voor mij perfect.
Prima, wordt altijd vriendelijk ontvangen en er wordt met je mee gedacht.
Alles prima alleen hoofdprijs voor accu, even googlen veel lagere prijzen nu betaald 218 ex btw Op internet 176 inclusief btw voor exact dezelfde accu Wel flink verschil!
Eigenaar Edgar Brauckmann en zijn team zijn bevlogen door hun vak en scheppen plezier in het servicen van hun klanten. Al enkele jaren kan ik niets dan goede ervaringen delen met anderen. Een zeker aan te raden klantvriendelijk topbedrijf.
Een bedrijf waar mensen nog als mens behandeld worden. We zijn gewoon super tevreden.
Leuk bedrijf. ze denken altijd met de klant mee,en ik betaal naar mijn mening nooit te veel.
fijne ervaring bij Brauckmann, staan voor je klaar. Wat heel belangrijk is.
Echte service krijg je hier. Denken in oplossingen en niet alleen in geld. Ga zo door vakgarage Brauckmann.
Snelle service voor een goede prijs
ben helemaal tevreden!
Dit keer wat minder positief als de vorige keer. Na een grote beurt nog een keer terug voor ruitensproeiers die niet werken. Na 2500 euro aan reparaties bijna 20 euro betalen voor het inzetten van een lampje. deed men eerst voor 7.50 euro of zo. Het zal wel goed berekend zijn maar waar is de coulance voor goede klanten gebleven? Is toch net dat beetje extra ter onderscheiding.
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray