Zeer goede sfeer, deskundig personeel, geeft goed en duidelijk advies. Neemt de tijd voor iedere klant, voelt eerlijk en vertrouwd
goede ervaring snel geholpen als dit kan, en altijd comunicati als er extra uitgaven zijn
Altijd geweldige service! Bijna sneller dan het geluid ;-)
Zijn erg goed. Ben zeer tevreden
Ik ben al jaren lang een tevreden klant en voel me bij Brauckmann meer dan thuis. De klant staat bij Brauckmann altijd voorop.
Storing snel opgespoord en heldere kostenindicatie.
top bedrijf met fijne medewerkers.prijs kwaliteit verhouding helemaal goed.
Prachtig, klantvriendelijk en deskundig bedrijf
Snelle en positieve service. Vakbekwaam!
Ik heb al jaren lang ervaring met Vakgarage Brauckmann en ben zeer tevreden over hen. Nu heb ik mijn 2 jaar oude fort Cmax aan hen toevertrouwd voor de onderhoudsbeurten. Tevens zorgen zij voor de jaarlijkse wissel van zomer en winterbanden.
Staan altijd voor je klaar, vriendelijke mensen.
een eerlijk en klantvriendelijk bedrijf.
Al meer dan 15 jaar ben ik een tevreden klant!
Ik heb goede ervaring met het bedrijf, maar blijf kritisch kijken naar werkzaamheden en kosten.
Zeer goed.
De Hulst 23