vorige maand met mijn auto langs geweest voor de apk en toen konden ze meteen mijn auto repareren, voor een leuke prijs en kon er op wachten de onderdelen waren er zo. Ga zo door Vakgarage Brauckmann. groetjes Maxim
Tevreden.
Zeer klantvriendelijk bedrijf. We hopen zeer dat ze de beste autobedrijf van Nederland worden. Dat hebben ze zeker verdient!
Snap niet dat er zo\'n hoge punten worden gegeven. Wij hebben de auto hierheen gebracht voor APK en krijgen de auto met klachten en schade terug!
Je kunt er altyd te recht en je word er snel geholpen.
geeft goed advies. snel terecht en vervangend vervoer
Prima garage met een goede service en een goede prijs / kwaliteit verhouding. Goed gevoel bij. Wij hebben onze twee auto\'s bij hun in onderhoud.
Wegens omstandigheden hebben wij binnen ons huishouden in een half jaar tijd 2 auto\'s aan moeten schaffen. Beide auto\'s hebben wij elders in het land kritisch, maar zonder garantie gekocht. Na aankoop hebben we de auto meteen voor een \" check : en groot onderhoud naar Vakagarage Brauckman gebracht. We zijn hier heel snel en deskundig geholpen. Wat kleine mankementen zijn verholpen en een kwalitatief groot onderhoud is uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van dit autobedrijf. We zullen hier de auto\'s zeker in onderhoud houden. Jelmer Numan
Ik was en ben zeer tevrijden over autobedrijf Brauckmann
Al 20 jaar kom ik bij de garage,en nooit klachten gehad. Altijd meteen geholpen en tegen `n redelijke prijs. Hoop nog lang klant te zijn.
ik heb een goede ervaring met de reparatie van onze camper gehaald en gebracht top veel sukses piet hesp hilversum 035 6249368 kenteken 01-NZ-KT Burstner 28-02-2012
Vakgarage Brauckmann is een vriendelijk en professioneel bedrijf en hanteerd nette prijzen en services. Kortom ik ben erg tevreden over deze vakgarage.
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray