Ben al jaren klant van Autobedrijf Brauckmann tot volle tevredenheid. Ze zijn erg klantvriendelijk en de service is goed.
erg vriendelijk en behulpzaam, goede service
De mensen van garage Brauckmann staan altijd klaar met goede raad en daad. We hoeven nooit lang te wachten op een afspraak en we worden altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Dikke pluim voor deze garage die ons niet in de steek laat!!! Ga zo door.
Al jaren een betrouwbaar adres voor alle reparaties.
PRIMA SERVICE
Klantvriendelijk, deskundig en redelijk geprijsd
Ik behoor tot de eerste klanten van vakgarage Brauckmann. Dwz al meer dan 12 1/2 jaar. Daarvóór al ruim 12 jaar klant van bedrijf Brauckmann vanaf hun begintijd met Mazda en later nog Kia. Ik rij tussen de 40000 en 60000 km per jaar en ben geheel afhankelijk van mijn auto. Het vertrouwen in een goed rijdende auto met een betrouwbare onderhoudsplek staat daarom bij mij bovenaan mijn prioriteitenlijst. Niet voor niets dus mijn keuze voor Vakgarage Brauckmann. Complimenten voor de altijd klantgerichte benadering bij welke autoproblemen of onderhoud dan ook.
Altijd goede service Je krijgt waar voor je geld Als er iets is hoef je maar te bellen en ze staan meteen voor je klaar Klantvriendelijk
Betrouwbaar, deskundig en zeer hoge service! Zelfs Ophaal en Terugbreng Service!
Een hele goede garage, houdt zich uistekend aan de afspraken.
vlotte service, vriendelijk personeel
Tijdens de extreme koude periode begin februari hadden wij startproblemen met onze diesel Citroen Berlingo waar de wegnwacht bij heeft moeten komen. Hun advies was de auto na te laten kijken bij de garage. We hebben digitaal een afspraak gemaakt en de volgende dag de auto rond half 9 afgeleverd bij de garage en naar het station gelopen voor een dagje shoppen in Venlo. De monteurs zouden er meteen aan beginnen en mij telefonisch laten weten hoe of wat. Ik weet nog dat ik er zelf vanuit gegeaan was de auto een dag te missen aangezien mijn eerder ervaringen met andere garages daar op uit liepen. Ik was verbaasd een paar uur later gebeld te worden met opgaaf van oorzaak klachten en begroting kosten. De auto zou om 15 uur klaar zijn. Zo kon ik rond 15 uur mijn auto weer ophalen.Echt super !! Goede service van Brauckmann!!!!!
Prima voor mekaar, afspraak is afspraak.
Goed advies, deskundigheid en eerlijkheid vallen zeer te waarderen!!!
Prima vakbedrijf dat mensen bezit die echt alles over de auto weten. de schoolgangers van vandaag leren te weinig. en brauckmann heeft de kennis in bezit! nogmaals prima vakbedrijf!
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray