Snelle service en fiest ter vervanging tijdens reapratie. Prima
Zeer vakkundig en vriendelijke service. Nette en eerlijke behandeling. Vooraf prijsopgave en duidelijke afhandeling.
Prima garage, duidelijke offerte en komen de afspaken na.
Caravan BOVAG gekeurd prima volgens afspraak gedaan.
Prima snelle en goede service volgens afspraak.
Ik vind Brauckmann behalve een deskundig, ook een zeer klantvriendelijk bedrijf.
Super, toen de accu het begaf, kwamen de monteurs op weg naar werk, onze auto ophalen, en brachten de auto weer terug s\'avonds op weg naar huis.
Onze dochter heeft al een paar goedkopere \"studentenautootjes\" gehad. Bij Brauckmann wordt ze altijd heel goed geholpen, een deskundig en vooral eerlijk advies, en goede hulp voor een goede prijs. Top!
Brauckmann heeft tot nu alle problemen van mijn auto professioneel opgelost. Met mijn Lancia K had ik bij verschillende Lancia garages na een start probleem laten kijken. Braukmann wist in korte tijd het probleem te verhelpen. Ook bij een schade an mijn Lancia K, die te duur was te herstellen, vond Brauckmann een voor alle passende oplossing. Ook bij problemen tijdens mijn vakantie in Italie belde ik Brauckmann op, omdat men het in de Lancia garage ter plekke niet wist hoe verder! Brauckmann is snel, vakkundig en zeer klant gericht.
Vriendelijke en deskundige receptie. Deskundige monteurs. Open en eerlijk advies. Bedrijf is aan ieder aan te bevelen.
Goede afhandeling, snelle en vakkundige service en altijd tot tevredenheid behandeld.
preventief en periodiek onderhoud aan auto werd tot volle tevredenheid uitgevoerd,daarbij de vriendelijkheid van personeel komt goed over.
altijd vriendelijk en proberen je snel te helpen
Zeer goede ervaring. Deskundig en goede info. Ervaring met APK inclusief onderhoud van camper.
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray