Kei goed,altijd tijd en uitleg geven
Zeer vakkundig personeel, altijd een goede oplossing bij problemen. Denken mee vooruit. bij kleine reparatie doen ze niet moeilijk over de tijd die nodig was dus een super service.
Het bedrijf is no nonsens bedrijf, waar de klant koning is zonder allelei bueaucratie. Klantvriendelijk! Men doet wat men zegt!
Uiterst behulpzaam en servicegericht. Als er iets kapot wordt altijd geprobeerd eerst het onderdeel te repareren alvorens te vervangen. Ze zorgen ervoor dat de onderhoudskosten altijd laag zijn.
je word snel geholpen en je krijgt eerlijk advies en ze zijn niet duur!!
Kan met alle 3 lesauto\'s direct terecht voor kleinere reperaties. Snelle en goede service.
ik woon ruim een jaar in Venray en de APK vorig jaar mei is uitgevoerd door U. Ben heel tevreden
Een uitstekend bedrijf waar de klant zich thuisvoelt en waar afspraak afspraak is. En er word duidelijk in heldere taal gecommuniceerd betreft reparatie en de te verwachten onderhoud bij de volgende service beurt
De service is zeer goed
snelle,correcte en deskundige hulpverlening tegen een aanvaardbare prijs.
Petfecte klantbenadering. Hoog vakmanschap.
onderhoudsbeurten caravan AVENTO perfect.
ze hebben mij een paar keer geholpen met lastige problemen dat hebben ze super opgelost..
altijd goed en vriendelijk
Uitstekende garage met een prima service en snelle afhandeling van de reparaties. Zeer vriendelijk en correct personeel.Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen.
autobedrijf Brauckmann heeft goede geschoolde medewerkers die klantgericht denken en werken.
Kunt zonder afspraak binnen lopen voor de meest uiteenlopende auto problemen. Gekeken wordt dan naar een passende oplossing
zeer goed
De Hulst 23