correcte, doeltreffende, vakkundige en klantvriendelijke bejegening. What else?
correcte, doeltreffende, vakkundige en klantvriendelijke bejegening. What else?
Altijd goede service,snelle service,goede en eerlijke communicatie!
Vriendelijk, vakbekwaam,klantgericht. Duidelijkheid over de reparatiekosten vooraf en anders bellen ze even voor accoord. Klasse!
mijn ervaring zeer goed en vriendelijk
Prima, altijd vriendelijk en wordt snel geholpen .
Een atent bedrijf waar je jou auto gerust in onderhoud kunt geven.De prijzen zijn lager als bij de dealer. Mijn auto wordt zelfs thuis opgehaald en weer gebracht.
Goede ervaringen, werken probleemgericht en altijd correct naar klant.
Kwaliteitsbewust en tegen acceptabele kosten.
Al ruim twee jaar hebben wij beide auto\'s in onderhoud bij Autobedrijf Brauckmann. Wij zijn uitermate tevreden over de service, de klantvriendelijkheid en het kostenplaatje. Voor ons verdient dit bedrijf om gekozen te worden als \'AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR
Goede service, uitgebreide uitleg, prijsinformatie vooraf klopt met de factuur.
Al enige jaren klant bij brauckmann vakgarage. Als vakgarage wordt die naam eer gedaan. Al die jaren zeer goed geholpen. Professioneel en klant gericht met juist advies en afspraken die nagekomen worden.
Als 81 jarige vrouw wordt ik altijd met heel veel respect geholpen door alle monteurs. En dat doet een mens erg goed. Daarom vindt ik dat Brauckmann Venray \"Autobedrijf van het jaar\" moet worden!!!
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray