luisterend oor, tijd voor je, snelle reparatie en heel belangrijk: is het anders dan gedacht direct aan de telefoon waarbij goed meegedacht wordt en gekeken naar de prijsvriendelijkste oplossing bij een getik onder de motorkap.
je wordt snel geholpen met een probleem met je auto,en ze geven ook goed advies vriendelijk, goede personeel
Altijd een goede en klantvriendelijke service.
Korrecte behandeling. Denkt mee,ook vanuit de klant, in oplossingen. Service bijzonder goed. Deskundigheid ruimschoots up to date. Vooraf prijsopgave. Ben al 20 jaar klant bij dit bedrijf,dat zegt genoeg.
Mijn ervarig met Brauckmann is zeer goed, als er extra kosten zijn wordt je netjes gebeld en krijg je zeer goede uitlag aangaande de extra kosten. Dit geld voor alle contacten die ik met Brauckmann heb.
Bij Brauckmann zijn ze altijd vriendelijk en service gericht. Kennis van de auto\'s en techniek is dik voor elkaar en ze houden ook nog eens de prijzen goed in de gaten. Kom er al jaren met diverse auto\'s en ook onze bedrijfsauto\'s en ben er dik tevreden over!
Goede en snelle service.
Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en offerte vooraf
geeft goed advies, goede uitleg, goede services en klant vriendelijk. auto is op afgesproken tijd klaar.
Sinds jaren mijn vaste onderhousgarage omdat zij vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Komt zeer betrouwbaar over.
naar mijn mening de duidelijkste en beste garage in de buurt en goede kwaliteit
Snelle en goede service , en maken in mijn ogen soms het onmogelijke waar. Vriendelijk personeel die ook goede uitleg geven.
eerlijk bedrijf, zeer goede service.
Goed geholpen met het verzorgen van de winterbanden.
Bij vakgarage Brauckmann vind ik altijd aandacht voor mijn vragen en zoeken zij ook naar oplossingen en zijn en blijven altijd aardig/vriendelijk
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray