Bij vakgarage Brauckmann heerst een prettige en vriendelijke sfeer; het personeel werkt daar met plezier en dat straalt af op de klanten. Je krijgt goed advies en uitleg mbt reparaties of aanschaf andere auto. Kom je voor een kleinigheidje? Ook dan wordt er even tijd gemaakt en de juiste vakkennis ingezet. Een goed en betrouwbaar bedrijf!
geen betere garage dan garage ,,BRAUCKMANN,, t is al zo sinds jaaaaaaren ,de vader van de huidige eigenaar was een lief capabel hulpvaardig vakman Is weinig of niets meer aan toe te voegen pech??????even naar brauckmann is bij ons in de fam een standaard gezegde.succes.
Bij Brauckmann kom ik al sinds ik auto rij ( vanaf mijn 18e levensjaar en nu ben ik 45 ) En echte vakgarage in hart en nieren voor de klant. En ,men zegt als je eenmaal goed zit ga je niet verhuizen . Groot complement voor deze vakgarage.
zeer goede service
Mijn Daihatsu Charade moest dit jaar op APK keuring. Na telefonisch contact kon ik de auto gelijk de volgende dag brengen. APK keuring was voor de middag klaar en er is mij aangeboden om de onderdelen waarop hij afgekeurd werd dezelfde dag nog te vervangen. Dit heb ik besloten zelf te doen. De kosten voor de apk bedroegen ???40,- hierom de prijs, kwaliteit een minder hoge score aangezien 40 euro voor een APK redelijk aan de prijs is. We komen al jaren bij Brauckman altijd met veel plezier en een goede service, dit rechtvaardigt voor mij dan ook de hogere prijs van de APK. Ik zou dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden.
snel, prettig in omgang, klantgericht, goede communicatie, duidelijk. Dus houden zo!!
Goed service en denken echt met de klant mee. Ook voor de moeilijkste problemen draaien ze hun handen niet voor om.
Een fijne garage om zaken mee te doen.
Bijzonder goede garage
Een heel vriendelijke benadering van klanten
Altijd klantgericht. Altijd vakbekwaam
Zeer prettig contact met dit bedrijf!! Hoort bij winnaars
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray