Prettige mensen en een goede service, wat een verschil met de dealer!
Is als bedrijf heel klant vriendelijk te noemen.
Enkel gpede ervaring. Goed en eerlijk advies. Correcte prijsopgave.
Zeer professioneel geleide organisatie, actief met social media, zeer klantgericht en pro-actief kortom een aanbeveling waard!
goede service en prettige mensen om zaken mee te doen
Klantvriendelijk, goede service, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Je wordt zeer snel geholpen. Inmiddels vaste klant geworden.
Goede service, zeer klantvriendelijk en altijd mogelijkheden voor goed overleg.
Erg goede sevice, vriendelijk personeel, erg behulpzaam.
Zeer vakkundige mensen, heel vriendelijk.
Brauckmann Bv heb ik ervaren als een zeer service gericht onderneming die ook bereid is net dat stapje extra te doen. Naast een deskundige reparatie voor een nette prijs, brengen ze je toch naar huis, ook al is het druk. Zo krijg je advies in auto keuzes, en denken en tellen ze met je mee, zonder dat ze daar belang bij hebben. Ze zijn betrokken bij hun klanten. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Een leuk stel mensen bijelkaar!
Altijd vriendelijk en deskundig personeel. Ik wordt er altijd goed geholpen.
Zeer betrouwbaar
Door de klantvriendelijkheid en goede service wil ik autobedrijf Brauckmann in het zonnetje zetten, voor mij zijn zij het autobedrijf van het jaar!
Betrouwbaar, zorgvuldig aanpak en deskundig!
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray