afgelopen week met mijn auto stil komen te staan. Mijn dieselfilter was bevroren en we werden meteen gehoplen. Terwijl ze het super druk hadden. Dat was nog eens service, We konden weer snel op pad.
met een paar woorden: top service
Kia pride voor mijn dochter gekocht. Geweldige auto voor een super prijs en service. ga zo door!
wat een super service daar! daar kunnen nog veel garages wat van leren
leuke mensen daar bij brauckmann, vakbekwaam
goede service en klaantvriendelijkheid
goede service,deskundig,correct
Altijd voor ons klaar staat, altijd de problemen op een correcte manier oplost. Het is een goed georganiseerd bedrijf, wat vertrouwen geeft en uitstraalt.
Ik er goede ervaringen mee heb en de problemen goed worden opgelost
Een proffesioneel en vakkundig autobedrijf
wij altijd heel goed en snel geholpen worden
Ze altijd voor me klaar staan, ze me deskundig advies geven en me goed informeren over kosten, duur etc.
ik na jaren eindelijk een betrouwbare garage heb gevonden! Altijd vriendelijk, goede service en snelle hulp.Prijs/kwaliteit prima.No-nonsens bedrijf, maken waar wat ze zeggen.Altijd bereid voor uitleg.
ik hier altijd heel goed geholpen wordt en ik goed advies krijg.
het een prima bedrijf is
ik ben Vakkundig en betrouwbaar geholpen.
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray