Ik hier altijd heen ga omdat ik het de beste in mijn buurt vindt.
Ik altijd zeer correct en snel wordt geholpen. Twee keer pech gehad en ook toen direct tijd en hulp geboden. Super. Opmerking Prijs/Kwaliteit is met een 5 zeer laag beoordeeld, dit cijfer is niet voor de gekozen garage maar voor de gehele branche. Reparaties, garagetarieven, zijn erg hoog.
Garage maakt altijd tijd voor een onaangekondigd bezoek. Keurige werkplaats/kantoor waar geen geld wordt uitgegeven aan onnodige tierlantijnen. What you see is what you get.
goede service en vakkennis
Ik dit een heel erg betrouwbaar bedrijf vind waarbij tevens de kennis van de monteurs en de service naar mijn mening heel goed zijn. Je kunt er altijd wel even binnenvallen en ze helpen je altijd. Proberen ook altijd mee te denken in de goedkoopste oplossing voor eventuele reparatie. Geen verassingen achteraf. Ik zal ook zeker in de toekomst dit bedrijf bij mijn vrienden en kennissen blijven aanbevelen omdat ik weet dat zij tevreden zullen zijn.
Ik word altijd goed geholpen en dat tegen een redelijke prijs Het bedrijf komt eerlijk over en de medewerkers zijn niet te beroerd om zonder afspraak iemand snel even te helpen. Tot op heden nog geen problemen ondervonden. Altijd prima geregeld.
Prima prijs kwaliteit verhouding
klantvriendelijk zijn en goede servise geven en niet te duur
Ze mij altijd een zeer grote service verleend hebben.
Dit bedrijf komt zijn afspraken heel goed na en is bovendien heel klantvriendelijk. Je wordt altijd op een nette manier te woord gestaan. Je hebt hier tenminste nog het idee dat de klant koning is.
Dit bedrijf altijd een eerlijk en duidelijk advies geeft, een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, en altijd klaar staat in nood !
Klantvriendelijk
de service prima is. ze staan altijd voor je klaar, denken mee en leveren een snel een goede kwaliteit
Ze goed zijn en de prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Geen duur koffiezetapparaat etc. wat anders ook betaad moet worden.
het een bedrijf is wat ik kan aanbevelen, al je vragen worden rustig beantwoord.Ze leveren service zoals het hoort. Ze staan voor wat ze leveren.
we altijd netjes behandeld worden, wat ze afspreken voor onderhoud/pk komen ze ook na. Goede service
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray