Omdat de service perfect is. Beurten worden goed uitgevoert. Contact is klantvriendelijk.
ik tevreden ben over de service van Vakgarage Brauckmann.
Altijd top service door klant-vriendelijk en deskundige specialisten, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
bij hen service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze staan altijd voor je klaar.
vooraf prijsafspraak
Wij hier met 2 auto??s al jaren naar tevredenheid klant zijn.
Deskundig,goed advies geeft. Heel klantvriendelijk is. Onderdeel niet op voorraad is snel in huis heeft. Andere auto mee krijg als de reparatie langer duurt.
ze altijd meteen voor me klaarstaan en kwaliteit leveren
Zeer goede kwalitiet prijs verhouding ! Zeer vriendelijk personeel ! Betrouwbaar Autobedrijf (zijn er niet veel van)! Hoog werk tempo. Uitmuntend
Ik hier al jaren met mijn auto kom voor onderhoud. Je hier kunt vertrouwen op een vakkundige, betrouwbare en vriendelijke service.
Het een goed bedrijf is en waar men de afspraken ook na komt en ze leveren degelijk werk.
dit bedrijf een geweldige en snelle service levert
ik hier toevallig een keer terechtkwam, werd uitstekend geholpen. Kreeg het gevoel dat er deskundig met mijn probleem werd omgegaan, goede adviezen en persoonlijke benadering
Klantvriendelijk, geen onnodige reparaties, goed overleg bij vervanging van onderdelen.
De Hulst 23
5807 EW Oostrum-venray