Altijd vriendelijk.en goed van kwaliteit
Op de auto niets aan te merken, alleen waren wij in de veronderstelling dat de update, zoals afgesproken al was uitgevoerd. Hier kwamen we naar huis rijden achter dat dit toch niet gebeurd was. Jammer dat het probleem met de update van de navigatie nog steeds niet is opgelost. Een middag vrij moeten nemen en naar Leiden moeten rijden (heen en weer ca. 90 km) en helaas update niet gelukt. WK garage zou met een oplossing komen, maar tot op heden nog niets gehoord!
Ze staan altijd voor je klaar.
Snelle , duidelijke service. Overleggen eerst altijd met de klant en houden zich aan afspraken!!!
Goede service en heel klantgericht.
Wordt bij WK al goed en vriendelijk geholpen. Michael en zijn collega’s zijn behulpzaam en geven eerlijk advies.
vakkundig en eerlijk advies
Het sterke van deze vakgarage is het meedenken met de klant. Samen tot een oplossing komen van een probleem; dat is hun kracht. Er wordt ook in het belang van de klant gedacht; juist ook financieel. En niet te vergeten : prettige mensen!
Vriendelijk, duidelijk !!! Prima werk/apk/onderhoud, Zou wat meer korting willen zien op o.a. onderhoudsbeurten en reparaties! Maar overigens prima tevreden!!! Gr. Hans
Deskundig, correct en servicegericht.
Uitstekend, prima contact over wat hun bevindingen zijn en vervolgens een goede onderhoudsbeurt afgeleverd zonder verrrasingen. Snel klaar en rijden weer.
Zie bovenstaande
Afgelopen 20 jaar verschillende auto’s gekocht bij Vakgarage WK Auto’s. We krijgen eerlijke adviezen en betaalden naar waarde. Het grote en kleine onderhoud laten we op tijd uitvoeren. Zij kennen onze auto’s beter dan wij zelf. APK’s worden ook bij de Vakgarage uitgevoerd. Onlangs onze 2e wagen terug verkocht aan de garage en er een marktconforme prijs voor gekregen. Zeer vriendelijke en klantgerichte vakmensen en daarom raden wij Vakgarage WK Auto’s van harte aan!
Ik werd prettig ontvangen en teruggebeld over het onderhoud van mijn auto.
Such a beautiful electric car, easy transaction, quick delivery and at home!
Fijn overleg over werkzaamheden en kosten.En alles overzichtelijk op de bon.Communicatie is super! En als verassing een gewassen auto terug!
Overleggen over de afspraak, spullen die nodig waren en niet goed geleverd ging moeizaam. Uiteindelijke werk was wel goed.
De Vakgarage is altijd bereikbaar, bereid om mee te denken en zeer betrouwbaar! In grote, zoals reparaties, maar ook een gebruikte auto kopen èn in kleine zaken als een snelle afspraak, een wisselfiets, stoelhoezen bijleveren. In overleg is van alles mogelijk. Kwaliteit is al die jaren ( ( ruim 20) uitstekend geweest.
Paar maanden geleden een auto gekocht! Rijd nog super! Geweldig geholpen en kon mijn oude auto inruilen
De garage had al eerder kosteloos een korte inspectie gedaan, waar men aangaf dat het onderhoud nog even kon wachten. Later op afspraak alsnog naar tevredenheid onderhoud laten uitvoeren, prima service!
Heldere uitleg, transparante factuur.
benaderbaar, aan afspraken houden, en de rust en tijd nemen om ons als klant keuze te laten maken.
Vakmensen en uitstekende service. Grote onderhoudsbeurt en APK naar volle tevredenheid uit laten voeren. Goede communicatie over werkzaamheden. Na paar weken 1 lamp dimlicht defect en die werd samen met andere lamp gratis vervangen. Dat is nog eens service.
Professionele geholpen. Zeer klantvriendelijk. Goede service.
De service was heel goed. Behulpzaam bij oplossen bij overschrijven van oude naar nieuwe kenteken. De aflevering van de auto was uitstekend.