Ik stapte in mijn auto Hoefde niks te veranderen zoals stoel in de goede stand zetten radio aanzetten spiegel in goede stand zetten Heb wel anders meegemaakt
Altijd heerlijk hoe ik daargeholpen word. Zo duidelijk in uitleg en kosten ( die helaas wel altijd hoger zijn dan verwacht !!
We waren op zoek naar een Kuga, we moesten er wel een eind voor rijden maar het was het wel waard. Mooie, nette auto. Fijne behandeling. Bereidwillig om de mogelijkheid te geven de auto op te halen op een dag dat jullie eigenlijk dicht zaten (hemelvaartsdag)
Idem als hier boven
Goede ontvangst fijne proefrit ervaring, zeker de moeite waard... als zij weer iets leuks hebben staan gaan wij zeker terug. Bedankt Mvg, Frithjof
Duidelijke communicatie. Ze hadden veel verstand van mijn type auto. Uitstekende beurt gegeven.
Naast altijd goed geholpen te worden met zaken als APK/algemeen onderhoud nu ook met hulp van WK een occasion elders gekocht die zij hebben gecontroleerd/opgeleukt en ook hebben voorzien van ontbrekende opties. Na een slechte ervaring bij een eerdere gekocht auto bij een andere garage, kwamen wij er zelf niet helemaal uit. WK bood een helpende hand in het uitzoeken van een auto, meedenken in het totaal occasion aanbod in Nederland en is zelfs naar de andere kant van Nederland gereden om daar een occasion te bekijken en mee naar Leiden te nemen. Vervolgens hebben zij geregeld dat de auto weer zo goed als nieuw eruit zag (velg gerepareerd, algehele inspectie) en een ontbrekende optie in de advertentie hebben laten inbouwen (achteruitrijcamera). Dit alles met volledige transparantie, goede communicatie en rekening houdend met ons budget.
Inclusief gratis leenfiets
Vriendelijk, fijne ontvangst en prettig gesprek
Zeer klantvriendelijk Deskundige Showroom ziet er goed uit! Dikke pluim.
Vriendelijk en deskundig
Ik kom al meer dan 15 jaar bij WK. Fantastische garage. Klantvriendelijk en vakwerk.
Bekwaam en service hoog in het vaandel.
Al meer dan 15 jaar klant, nooit een negatieve ervaring. Denken altijd mee en de rekening is netjes en zonder verrassingen!
Na een lange zoektocht op het internet naar een goede auto uiteindelijk terecht gekomen bij WK auto's. erg professioneel en vriendelijk geholpen door de verkoper Jurgen. deze jongen weet precies waar hij overpraat en denkt ook goed mee. Voor de mensen die ook opzoek zijn naar een betrouwbare auto kan ik deze garage zeker aanbevelen.
Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. En goed overleg voordat er iets wordt gedaan. Zo word je achteraf niet met een onvoorziene rekening geconfronteerd. Ik blijf graag klant!
De communicatie is prettig, er wordt vakwerk geleverd en er wordt rekening gehouden met de klant.
Gewoon goed en betrouwbaar
Ik ben zeer tevreden over de locale vestiging van Vakgarage WK Auto's aan de Zoeterwoudse weg in Leiden. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door zowel de werkplaatsleider als zijn collega's. Er vind steeds overleg plaats als mijn wagen gebreken vertoont die meer kosten en men denkt met ons mee, dwz geen dure reparaties die bij een oudere auto niet strikt noodzakelijk zijn.
Alles goed geregeld
Bij WK auto's krijg je altijd heldere informatie over de herstelwerkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden om je auto in topconditie te houden. Ze voeren nooit werkzaamheden uit die onnodig zijn en alles wat er gedaan wordt is tegen een redelijke prijs.
Goed geholpen bij gebleken gebreken eerst telefonisch contact. Toen probleem meeviel ook gemeld
Goed en prettig geholpen.
Heel goed