Betrouwbaar met een perfecte service.
Al jaren goed geholpen door de mannen van WK auto's. Eerlijk advies en niet al te duur.
Goed geholpen met onderhoud aan mijn auto
Ik heb mijn BMW 118 bij wk auto,s gekocht En ben heel tevreden over de aankoop en het onderhoud Ik ervaar jullie als een goed bedrijf Ik hoop dat dit wordt voortgezet
Voor het eerst mijn auto hier voor onderhoud naartoe gebracht. Het bedrag viel wat hoger uit dan het normale onderhoud. Vooraf de punten en kosten goed en duidelijk doorgesproken. Auto rijdt weer prima, goed schoongemaakt en een lapje over de ruiten.
Prettig contact, transparante kosten, goede verzorging.
13 polige aansluiting voor electrische fietsendrager plaatsen. Service ging zo ver dat men ons hielp bij de werking van de fietsendrager. Altijd goede service van Vakgarage WK auto’s ontvangen.
In april 2020 heb ik bij deze garage een Mercedes A200 uit 2013 gekocht. De koop: - Jürgen doet de verkoop, een zeer vriendelijke en enthousiaste verkoper met liefde voor zijn vak. Totaal niet opdringerig, neemt de tijd voor je, weet waar hij over praat en geeft goede adviezen - Ruim de tijd gekregen voor een testrit - Zeer goede en zeker markt conforme waarde voor mijn inruil auto gekregen - Alle afspreken rondom levering, werkzaamheden e.d. werden netjes nagekomen, ook de vragen via mail werden netjes en tijdig beantwoord Service: - na levering had ik af en toe start probleem, dit werd direct opgepakt en serieus genomen. Na langdurig onderzoek (omdat het euvel zich niet continu voordeed) tot zelfs Mercedes toe, bleek de auto goed te werken maar werd het euvel door mijzelf veroorzaakt door niet goed intrappen koppeling en niet goed resetten, sleutel moest na startprobleem namelijk uit contact gehaald worden (dit had ik wel gedaan) en daarna moet men de auto weer dicht en open doen (dit had ik niet gedaan), men kan hierna opnieuw starten. - Ondanks de lange onderzoektijd en Mercedes inschakeling werden geen kosten berekend en veel dit onder de service en garantie - Kon al die tijd netjes gebruik maken van een leenauto Kortom een prima en betrouwbare garage, die ik zeker aanraad. Vriendelijk personeel en hele goede service. Een zeer tevreden klant.
Probleem met remschijven opgelost, vervangen.
Voor zowel APK als kleine/ grote beurt is WK vakgarage in Leiden voor mij de plek voor mijn auto. Vriendelijk en vakkundig personeel, behulpzaam. Aanrader voor iedereen die in Leiden e.o. een erg goede garage zoekt.
Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van WK Vakgarage. En dat ga ik vaker doen! Je wordt prima geholpen en krijgt inzicht wat er wordt gedaan. En dat alles tegen een redelijke prijs. Hulde.
Uitstekende service voor een goede prijs
Auto opgehaald en het probleem snel achterhaald en opgelost. Geweldige service
ik ben net nieuwe klant. twee auto's gebracht voor keuring en schade. erg goed verlopen en afgehandeld. nette prijzen en goede communicatie.
Zeer klant vriendelijk.
Altijd goed geholpen en te woordt gestaan denken met je mee
Communiceren duidelijk wat ze gaan doen en komen niet met onverwachte kosten
Zeer tevreden. Ik kom hier al zo’n 15 jaar elk jaar met mijn auto. Goede service, vriendelijke medewerkers en redelijk betaalbaar.
Helemaal goed!
Prima dealer/garage, aardige mensen die oprecht overkomen. Voor een leuke prijs een mooie Audi A3 8p aangeschaft.
Vriendelijk personeel, geen gladde verkopers maar open en eerlijk. Uiteindelijk de auto gekocht. Goede nazorg van een klein openstaand puntje. Kortom, ik ben erg tevreden.
apk weer snel en vakkundig uitgevoerd, alles weer netjes volgens afspraak.
Uitstekende service prijsopgave vooraf vriendelijk personeel en auto was klaar benieuwd op afgesproken tijd prima prijs
Goede verkoop, geen nonsens. Goede service. Na aflevering werden alle probleempjes zonder opmerkingen opgelost. Servicebeurt werd goed uitgevoerd. Prettige omgang met alle betrokkenen!