Auto in de ochtend gebracht voor een kleine beurt en APK en \'s middags al klaar. En als bonus gewassen en stofgezogen!
Is al ruim 10 jaar de garage waar wij ons wagenpark aan toevertrouwen. Geen klachten.
Op zoek naar een 2e hands station weer bij WK auto\'s terecht gekomen na eerdere goede ervaringen. Mooie auto, vol in de accessoires voor een mooie prijs incl 6 maanden garantie en een verse APK voor een jaar. Over wat kleine dingetjes bij de APk werd geen enkel probleem gemaakt. Echt erg goed en een aanrader!! Ook de verkoper (Fred) was erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben erg tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe (gebruikte) auto. Het aankoopproces ging erg soepel en ik heb met een tevreden gevoel de auto gekocht. Daarom nog even kort een terechte positieve recensie! Verkoper is zeer vriendelijk .
Ik kom hier al zo\'n 15 jaar, elke keer weer weer zeer tevreden. Aardige/vakkundige mensen, goede dienstverlening, redelijke prijzen en uitstekende klantgerichtheid. Ik heb groot vertrouwen.
Helaas verliep de vervanging van een sensor niet helemaal volgens planning en moest ik daarvoor opnieuw terugkomen. Het probleem werd daarna snel en vakkundig opgelost.
Netjes, transparant, prima service en nooit klachten.
Onze eerste kennismaking met dit bedrijf, een andere auto aanschaffen, hebben wij als zeer positief ervaren. Goede ontvangst en kennismaking. Dit heeft ons doen besluiten direct te kopen.
Vriendelijk geholpen.
100% goed zoals altijd!
michel heeft hart voor de klant denkt met je mee. geeft goede adviezen. top bedrijf
Ik kom nu 4 jaar bij WK auto\'s en ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze denken in het belang van de klant en zijn er niet op uit zoveel mogelijk aan je te verdienen.
Prima service en aandacht door Jürgen !!!
Prima. Goede aandacht en service.