Gemengde gevoelens. Breng mijn auto weg voor APK en opeens is er ook een grote beurt gedaan. Had ik niet afgesproken want vorig jaar ook al laten doen bij andere Vakgarage. Stond ook niet in het onderhoudsboekje werd mij verteld. Dus wel!! Onderhoudsboekje zat na gebruik niet meer in handschoenenvakje maar zwierf over de achterbank. Leveren goed werk maar de communicatie laat wat te wensen over en dus ook onnodige kosten uiteindelijk. Ik kreeg ook bericht dat bougies verouderd waren maar die waren vorig jaar vervangen: welke vakgarage spreekt de waarheid...? Het blijft moeilijk om een goede garage te vinden.
Hele prettige garage, vakkundig en vriendelijk. En wat ik als niet kenner heel belangrijk vind, betrouwbaar!
Troost zeilmakerij
Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Ik had de occasion i.v.m. mijn werk zo snel mogelijk nodig en kon hem de volgende dag al ophalen. Met een paar nieuwe bandjes erbij. Kortom super!
Zeer goed!
Vakgarage WK Auto’s Zoeterwoudseweg Leiden helpt ons altijd professioneel en vriendelijk. Ze geven reeele adviezen en werken volgens afspraak.
Zeer positief! Rustige benadering naar potentiële klanten toe, niet opdringerig. Kennis van zaken en vlotte afhandeling! Prima service!
Weer prima service en uitermate flexibel,
Alles is goed gegaan
Prima bedrijf waar je ieder moment binnen kunt stappen voor service. Afspraken zijn bijna altijd op korte termijn te plannen en de auto is altijd dezelfde dag klaar
Auto gekocht en zeer tevreden
Snelen goed geholpen, tijd voor een kopje koffie en een praatje
Netjes behandeld. De garage van mijn automerk had aangegeven dat dure onderdelen vervangen moesten worden. Ik heb dit toen gevraagd bij onderhoud te vervangen hier bij Vakgarage WK auto’s. Dit zou hen rond de 300 euro hebben opgeleverd. Echter werd ik netjes gebeld dat er uitvoerig was gekeken en getest en de onderdelen echt nog niet vervangen hoefde te worden en dat dit zonde zou zijn. Ik vind hun eerlijkheid en vakkundigheid met uitleg hierin zeer te prijzen, ze hadden ook gemakkelijk die 300 euro kunnen verdienen door niet te kijken maar gewoon mijn verzoek (obv eerder advies dus) kunnen uitvoeren. Dit heb ik erg gewaardeerd. Ook vind ik hen mbt prijs goed uitkomen als je hen vergelijkt met andere garage’s. Ik ben voor mijn gevoel vriendelijk en vakkundig behandeld voor een schappelijke prijs, meer kun je denk ik niet vragen.
Geweldige vakkundige service en betrokkenheid!!