Geweldige ervaring bij WK Garage Leiden! Ik wil graag mijn oprechte dank en waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij WK Garage Leiden.
Ik ben al jaren klant en WK auto's zorgt altijd goed voor mijn auto en voor de klant.
Goede uitleg , echt goed geholpen. Een aanbeveling waard
Er is meteen gekeken wat het was en de werkdag daarop gerepareerd.
Of je nou komt om een lampje te wisselen of een complete beurt of APK , alles wordt met evenveel zorg uitgevoerd.
Zeer bekwame en meedenkende staf. Prettige communicatie!
Top Service
Geen onderhoudsboekje bij mijn auto. Hun voorstel om een 0 meting te doen maakt het dat ik nu weet waar ik aan toe ben met mijn auto.
Goed werk en duidelijk communicatie
Zoals gewoonlijk goede service van vakmensen tegen een meer dan acceptabele prijs.
Behulpzaam en dienstverlennend
Goede service en blij met mijn nieuwe auto
Het probleem van de auto was ingewikkelder dan gedacht. Er is goed meegedacht over mogelijke oplossingen en in goed overleg is de auto gerepareerd. Ik ben erg tevreden.
Mijn auto ging stuk. Alhoewel ik geen klant was werd er tijd gemaakt en het probleem verholpen.
wintercheck en winterbanden chack gedaan, opmerking dat remmen moeten worden vervangen en snel een nieuwe afspraak gemaakt. Goede service tegen betaalbare prijs. Altijd goed advies
Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd.
Superfijn bedrijf en denken met je mee!
Ze helpen je altijd ook al is het druk. Goede niet dure pechhulp. Betrouwbaar
Heel fijn geholpen door medewerker(-s)
Zeer goede vakgarage maar hebben moeite met planning en tijd
Ik heb een auto gekocht die toch wat kleine maar lastige mankementen heb. Maar daar zijn ze ik de werkplaats zeer vakkundig mee omgegaan. Hij is 2 x terug geweest en het is eruit. Vakmensen. Top.
Goede service en kwaliteit monteurs en je wordt er prettig geholpen.
Ik ben alweer jaren klant. Altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Bij apk en beurt wordt altijd gebeld en overlegd wat nodig is en wat dat gaat kosten. Top service!