Heel goed, betrouwbaar! Geven uit zichzelf advies, en niet altijd in de richting van nog meer reparaties. Denken actief mee: welke vakantie? Wat heeft de auto dan nodig? Prima!!! Helaas sorry: ik kan de prijs kwaliteit niet beoordelen!!
Prima bedrijf deskundig klantvriendelijk je wordt altijd heel goed geholpen
Prettige medewerkers en een uitstekende service. Geen onnodige reparaties.
Altijd klantgericht. Ook onverwacht kun je er toch terecht, zoals vandaag. Ze denken met je mee. Prettig ook dat ze leenfietsen hebben. Ik ben tevreden.
Zeer goed, tot op heden geen klachten.
Tevreden, zeker van plan het onderhoud van mijn auto bij uw garage te continueren.
Plezierige en snelle garage. Communiceert goed over de werkzaamheden en kosten. Die kosten proberen ze zo laag mogelijk te houden door mee te denken en alternatieven voor te stellen.
Uitstekend bedrijf die luistert naar de klant.
keurig en altijd vriendelijk
Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met dit autobedrijf. Ze komen betrouwbaar en vakkundig over, dus ik kom zeker terug.
prima service; duidelijke informatie en plezierige afhandeling
Altijd goed geholpen