Goede service vriendelijke mensen
Goed Kwaliteit en prijs Professionnel en gastvrijheid
Ging voor ad blue werd gelijk geholpen
Topmensen
Ik heb de afspraak als zeer prettig ervaren. Ben keurig geholpen en er is me duidelijk verteld wat er ging gebeuren en wat de kosten waren. Toen ik 1 dag later belde voor een probleem met de ruitenwissers (wat niks met het onderhoud te maken had) werd dat kosteloos verholpen. Hele fijne service en medewerkers!
Ik kwam bij WK auto's terecht met een auto die niet door de apk kwam, was aan het overwegen te verkopen. De monteur van WK auto's heeft het probleem in een half uurtje opgelost en ook het overige onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. Ook fijn dat het allemaal snel geregeld was.
Netjes geregeld, ben er blij mee!
Prettige service vlot en klantvriendelijk
Als altijd weer goed en vriendelijk geholpen.
Top! Bij het afdroppen van mijn auto afspraken gemaakt. Eenmaal bezig kwamen ze nog wat dingen tegen, kreeg een vriendelijk telefoontje met wat ze tegen zijn gekomen. Daarbij duidelijkheid wat het gaat kosten. Kortom top garage! Ik kom terug :-)
Koelvloeistoflek snel opgespoord ondanks drukte. Ik moest wel een paar weken wachten maar kon nog wel rijden. Vooralsnog goed gerepareerd. Het was niet goedkoop, maar naar mijn idee wel goed gedaan.
Prima werk afgeleverd
Perfecte afhandeling en uitleg tijdens telefonisch onderhoud voor het vervanging van mijn ketting Het maken van een afspraak voor een kleine beurt en APK was zo geregeld. Ik vond het vooral fijn dat je krijgt te horen wat het gaat kosten, en dat ik niet eerst offertes bij andere garages hoefde aan te vragen om daar achter te komen.. Of ik echt de allerlaagste prijs had kan ik niet inschatten, maaar de prijs licht ook in het vakmanschap en ervaring . (Kortom) top Garage !!
Word altijd vriendelijk geholpen en werkzaamheden worden duidelijk toegelicht.
Remschijven/blokken moesten met spoed vervangen ivm vakantie. Daarom naar Kwikfit. Door opgegeven meerkosten vanwege waarschijnlijke complicatie remklauwen, auto overgebracht naar WK. Ondanks geen tijd daar alsnog gefixed en zonder complicatie. Wij konden daarna velig en op tijd met vakantie! WK, bedankt!
Auto prima afgeleverd,
Zeer vriendelijk en kundig.
De medewerkers zijn geduldig en vriendelijk. Ik werd heel netjes en vriendelijk benaderd.
Heldere afspraken en prima uitleg over gedane zaken en vriendelijk.
prima luisterend, goed werk leverend.... vriendelijk, vlak bij mijn huis, een pre...lol
mijn ervaring is dat ik heel prettig geholpen ben en gedaan wat er gedaan moest worden en een goede service
Altijd zeer klantvriendelijk.