Het is een goed en eerlijk bedrijf! Altijd open en transparant! Ben zeer tevreden!
Vlak voor de vakantie nog een bezoek aan de garage gebracht. Kon nig wel even tussendoor zeiden ze. Alles top geregeld en op tijd. Dus met een gerust hart op pad. Top hoor!
Al jaren een betrouwbare garage. Service, vriendelijk.
Snelle services, en goede communicatie.
Meer aandacht voor nakomen van afspraken
Ik kom all jaren bij WK auto's, goede prijs/kwaliteitsverhouding. En als er iets mis is met mijn auto kan ik altijd even binnenlopen en wordt er direct tijd gemaakt om het euvel te verhelpen, vaak kosteloos. Geweldige service!
Volgens afspraak zijn wij prima geholpen bij de aanschaf van onze auto.
Vriendelijk personeel, hele goede service, simpelweg ontzettend tevreden!
Al tot driemaal toe hebben de monteurs bij mijn auto's airco-ventilator problemen goed kunnen inschatten en oplossen. Kundige vakmensen.
je wordt gewoon goed geholpen
alles gedaan volgens afspraak en telefonisch overleg
Mijn ervaring bij Vakgarage was uitstekend. Ik kon op korte termijn een afspraak krijgen. Alles was duidelijk en ik werd vriendelijk geholpen.
Betrouwbaar.
Zie boven
De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd
Ik kom er al 15 jaar dus is het wel goed.
Prima afspraken Doen wat afgesproken is
Goed en vriendelijk geholpen!
Al jaren tevreden klant. Bij onderhoud altijd keurig prijsopgave vooraf. Heldere uitleg. En goed werk voor zover je dat als leek kunt beoordelen.
Heel goed!
Ik heb voor mijn auto APK + grote beurt laten doen. Goede service en uitstekende communicatie.
Goede communicatie
Grote kennis en fijne mensen
goed geinformeerd en geholpen