Maakt altijd tijd vrij.
Fijne ervaring, vriendelijke medewerkers, goede uitleg over alles.
Gedreven en vakkundige medewerkers Uitstekende service
Auto op verzoek geïmporteerd, simpel: afspraak is afspraak, geen gedoe, alles goed voorbereid, documenten, inruil, overschrijven prima geregeld. Ik kan Wuco iedereen aanbevelen!
Goed en eerlijk advies.
Ze zijn altijd bereid om je te helpen. Zeer klantvriendelijk en service gericht.
prima garage werkt snel en goed
Garage Wuco is top. Altijd tijd als er iets met de auto is. Vriendelijk en bekwaam personeel die klaar staan om te helpen, voor een praatje en een kopje koffie.
Wij komen al meer dan 25 jaar bij Wuco auto's en hebben nu weer een nieuwe mitsubishi gekocht en dat is niet voor niets. Buiten de goede service wordt je altijd correct en vriendelijk geholpen.
Goed geholpen bij aankoop andere auto
Professioneel personeel. Behulpzaam en vriendelijk. Doen niets teveel aan de auto en bellen altijd als er wat bijzonders aan de hand is en vervangen moet .
Goed meedenkend met de klant
Goede garage Vakbekwaam personeel Goede service Komen afspraken na
Je wordt correct behandeld en wat er gedaan wordt uitgevoerd
Altijd nette service en prijzen en eerlijk advies
Hel goede ontvangst en fijn geholpen aan een leenauto , want mijn auto moest een ook keuring ondergaan . Erg vriendelijk personeel. Geef u mijn mailadres, kunt u in de administratie wijzigen: [email protected]
Ik kon wachten onder het genot van een kop koffie en wat te lezen. Verder accuraat geholpen met uitleg van gemaakte kosten.
Of je nu een dure of goedkopere auto koopt, je wordt vriendelijk behandeld.
Fijne prettige service.
Goede mensen in de werkplaats!
Zie boven.
Goed geholpen bij het kopen van nieuwe auto
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en service van vakgarage Wuco. Wij hebben hier een auto gekocht en vanaf het eerste bezoek tot het daadwerkelijke afhalen van de auto namen ze alle tijd voor je. Ze leveren de auto top af en als ze ergens geen antwoord op wisten zochten ze het wel voor je uit.
Alles was gewoon top geregeld.
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal