Mooie auto gevonden voor mij door de garage.
Even opbellen dat de uitlaat rammelt. Auto inleveren. De volgende dag weer ophalen.
Vriendelijk, deskundig en klantgericht
Vriendelijk geholpen! Al jarenlang vaste klant van jullie! Groetjes, Janine
Men is altijd positief en meedenkend, zoekend naar wat het beste gedaan kan worden. Het is een goed en perfect op elkaar ingespeeld team, dat beslist géén misbruik maakt van situaties. Een voorbeeld voor vele collega’s/concurrenten!
Goede service. Prettig en vriendelijk geholpen. Blijf gezond. Goede feestdagen gewenst.
Netjes verteld wat er aan de auto mankeert. Het kostenplaatje besproken. Nieuwe afspraak om de auto in een keer te repareren en voor de APK.
De auto werd hierheen afgesleept en 2 dagen later gereed.
Het is een vriendelijk en accuraat topbedrijf.
Weer heel vlot met een goede service geholpen. Heel blij met de andere auto!
Mijn bezoek hield verband met de bandenwissel.
In de ochtend gebeld, kon direct terecht en een half uur later was alles klaar.
Het personeel is altijd behulpzaam en eerlijk om te zorgen dat men veilig de weg op kan met de auto.
Ik ondervind altijd een prima service
Nvt
Prima direct geholpen niks mis mee
Positieve ervaring, vriendelijk en deskundig personeel aanwezig.
Altijd correct keurig afgeleverd werk
Auto brengen, doorgeven wat er mis, is hier kijken ze er naar, verhepen het en bellen je wanneer de auti weer klaar is. Zo moet het!
Vriedelijk en goede service
Bandenwisselen, sleutel inleveren en even later ligt de sleutel weer klaar en staat de auto weer voor de deur.
eerlijk en betrouwbaar
Goede service en kwaliteit