Al jaren lang mijn favoriete autobedrijf
service en uitvoering uitstekend
Ben al jaren klant en heb altijd correct advies gekregen. Er wordt met je overlegd als er onverhoopt grotere kosten moeten worden gemaakt. Dit is voor mij dan geen probleem maar vind het altijd prettig om te weten ook met oog op eventuele aanschaf andere occasion. De mensen zijn vriendelijk en professioneel van receptie tot monteurs.
Al vele jaren ben ik zeer tevreden met het team van Wuco.
Altijd goede service en vriendelijk.
Het ‘oude’ gevoel en persoonlijke contact, en toch ook gewoon een goede kwaliteit+service. Je bent er geen ‘nummer’!
Altijd netjes en snel geholpen
Top service en immer betrouwbaar!
Bij aankomst is er meteen begonnen aan mijn auto en binnen het beloofde half uurtje was alles afgerond.
Je wordt altijd goed en netjes geholpen bij Wuco
Ik moest voor de apk keuring naar de dealer en er werden geen gebreken vastgesteld. Omdat er nog fabrieksgarantie op de auto zat werd ook hier aandacht aan besteedt maar alles was in orde.
Snel gemaakte afspraak en uitstekend uitgevoerd tegen een goede prijs.
TOP!
Wordt in goed overleg gedaan wat afgesproken is.
Prima Ga zo door
Vriendelijk, kundig, eerlijk.
Goede service..eerlijke afspraken. Goede prijzen en advies
Al 15 jaar trouwe klant,voor mij geen andere garage!
Vandaag is mijn Mercedes Benz afgeleverd. alles volgens afspraak.
Auto gekocht waarbij achteraf zeker 4 opties niet opzetten terwijl er wel mee geadverteerd werd. Toen ik hier melding van maakte werd mij verteld dat dit in de voorwaarden stond dat dit zou kunnen. Zij kunnen dus van alles in de optie lijst zetten wat er niet op zit omdat hier achteraf toch niet aan gedaan hoeft te worden
alles ok
Alleen maar goede ervaringen met deze garage. Staan voor je klaar, denken met je mee. Zeer vriendelijke personeel. Kortom klasse!
Snelle en goede service. Staan altijd meteen klaar voor een brandend lampje, lekke band of ander probleempje.
Kan alleen maar zeggen wordt prima geholpen ben erg tevreden.
wanneer ik een probleem met mijn auto heb dan word ik snel geholpen
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal