Snelle winterbanden wissel met korte wachttijd. Duidelijke aanrij route via de mail. Prettige service!
Reeds de 5 of 6 auto via Wuco. Staan altijd klaar met advies en raad. Prima service.
Geweldige service, kwaliteit, vriendelijke en deskundige medewerkers, meedenken, service aan huis.
Service is geweldig!
Snel en bekwaam geholpen
Vandaag de bandenwissel gedaan en vlot geholpen. Monteur was vriendelijk en aan de balie goed geholpen. Binnen een half uurtje weer op pad, klasse geregeld. 2 weken vooraf prima over 2 nieuwe banden gemaild. Was helder en duidelijk.
De klant betrokkenheid is groot. Dit heeft de ervaring mij geleerd,o.a. met de behandeling van mijn probleem met de Citroen c5 kortgeleden. (de vering van de achterwielen ) De inspanningen door de werkplaats geleverd ging verder dan de standaard garantie, grote klasse!!! waarbij ook het kostenplaatje scherp in de gaten is gehouden. Ook de onderhoudsbeurten worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik durf iedereen de garage WUCO aan te bevelen. Vriendelijk groetend, Herman Nijland.
Ik had haast, probeerde het bezoek aan de garage even tussendoor te doen. Ik kreeg spontaan een leenauto waardoor ik mijn zakelijk afspraak niet hoefde te missen.
snel en goed geholpen
Betrof bandenwissel
service ivm bandenwissel
Kan altijd terecht met vragen maar wordt ook altijd snel en goed geholpen inzake controle en indien nodig reparaties.
Vriendelijk, harde werkers, altijd wel even tijd, leveren goed werk, zijn niet te duur.
Bandenwissel volgens afspraak.
Veel wachten voor mij bij de bandenwisseling. Maar toch binnen 3 kwartier klaar. Contactloos betalen was (nog) niet mogelijk.
Zie bovenstaand.
Wel heeft het wat langer geduurd ' Maar ben goed opgevangen met een vervang auto tot mijn eigen klaar was om op te halen
Service gericht !
Vriendelijke mensen die zichtbaar gemotiveerd zijn.
Al jarenlang klant bij Wuco en nog steeds erg tevreden met hun service. Iedereen die een garage zoekt met aardige, eerlijke vaklui; hier kun je met een gerust hart naar toe.
Attent, voorkomend, slagvaardig, prima Vakgarage!
geweldige vakkundige en gezellige garage.!!!!
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal