Al vele jaren kom ik bij WUCO. Dat is niet voor niets, maar alleen omdat ik er zo tevreden ben. Je wordt er altijd correct en direct geholpen. Heb je wat probleempjes met de auto, dan staan zij direct klaar om het probleempje op te lossen. Het bij aanschaf nieuwe / inruil oude auto, halen ze niet het vel over de neus, maar komen zij met een redelijke bod. Kortom super!
Volgt reeds uit bovenstaande regel
Dag Wuco denkt met je mee. Staat voor je klaar als t nodig is ( bv bij een lekke band op zaterdag of d3 aanschaf van een andere auto)
Je word er erg goed en zeer vriendelijk geholpen
Al jaren klant
Erg vriendelijk en Behulpzame medwerkers. Ze gaan niet onnodige reparaties en vervangingen doen. Goed gevoel erbij.
Goeie service. Verteld wat er aan de hand is en wat de kosten hiervan zijn. En super sneller service de auto was snel klaar. Bedankt!
Er wordt goed meegedacht over het onderhoud en om diverse activiteiten gecombineerd met de APK keuring uit te voeren. Communicatie is erg klantvriendelijk.
Oplossingsgericht en service gericht personeel. Een no nonsens bedrijfsleiding met een eerlijk en duidelijk verhaal.
Wij kopen al jaren onze auto bij Wuco. Nooit echte problemen gehad. Altijd kunnen vertrouwen EN bouwen op deze vakgarage. Vriendelijk en goed personeel staan ter beschikking.
zie hierboven
netjes, vakkundig, correct geholpen
Prima garage, goede service.
Zoals gewoonlijk goed geregeld met een goede communicatie
Auto ingeruild. Eerlijk advies van Udo en een goede deal kunnen sluiten. Hij weet wat we willen en verwachten van een auto. Top geregeld allemaal!
Afgelopen zaterdag merkte ik dat uit mijn rechterachterband lucht liep door een ingeboorde spijker, hij was inmiddels al aardig leeg geraakt en om het weekend door te komen wilde ik 'm bij de bandendrukmeter bij het tankstation voor Wuco opmeten. Dit lukt niet en omdat ik ergens op tijd moest zijn en er dus bij onderstaande enige druk op zat vroeg ik de in de werkplaats van Wuco aanwezige jongeman, die hielp mij en nadat de band weer vol lucht zat maakten we de afspraak voor maandagochtend met de ook aanwezige alleraardigste eigenaar Udo. Direct na het weekend werd er vakkundig en in notime een prop geplaatst en merkte ik ook dat de ruitenwissers niet meer werkten. Omdat dit, plus wat extra check werk, meer tijd zou vergen maakten we een afspraak voor donderdagochtend met het gegeven dat er een leenauto (ivm mijn werk), klaar zou staan. 'smiddags werd ik gebeld dat de auto klaar was en de reden van het gebrek haarfijn door Chefwerkplaats Remco doorgegeven en vrijdagochtend om 08.00 uur kon ik mijn auto weer ophalen. Supergoed geregeld👍
Meedenkende vakmensen. Er wordt net iets meer gedaan dan dat je verwacht.
Goede en heldere afspraken, gekoppeld aan een goed inlevingsvermogen aan onze wensen. Zeer tevreden de deur uit gegaan.
ik kwam voor reparatie van mijn auto, binnen 5 min duidelijkheid wat er aan mankeerde. En de auto kon meteen achterblijven voor reparatie, volgende dag kon ik de auto weer ophalen en naar volle tevredenheid gerepareerd.
Zeer goed en vakkundig geholpen. Top
Meedenkende oplossingsgerichte medewerkers.
snel geholpen en prima service
Vriendelijke mensen allemaal ,en de auto was goed afgelevert volgens mij ,maar 1 iets waar ik nog steeds een vraag teken bij zet is de kosten rijklaar 449.- ,dat is bij de garage,s incl. verkoop prijs auto , en dat hebben jullie ook in advertentie staan ,bij jullie zet je het er bij op ,!!! zou ik graag een antwoord op hebben ,mensen in mijn omgeving begrijpen dit ook niet !! ( je praat daar over ) Daar moet je duidelijkheid over geven !
Zoals altijd vlot en goed volgens afspraak geholpen.
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal