Mijn ervaring en van mijn vrouw was bijzonder goed. Alle beloofde afspraken en wensen werden bijzonder goed nageleefd. Deze garage zal ik bij kennissen en familie zeer aanbevelen.
Fijn en eerlijk bedrijf. Persoonlijke benadering en denken mee
Klantvriendelijk
Alle afspraken nagekomen
Als er iets is met je auto kun je zo langs komen en indien mogelijk word je meteen geholpen.Betrouwbaar en vriendelijk..
Ik werd goed op de hoogte gehouden over zaken betreft mijn auto. Ook overlegd met de monteur over verschillende mogelijkheden.
Ik word altijd prima geholpen. Zeer goede dienstverlening.
Prima geadviseerd bij aanschaf van onze nieuwe auto. Prima prijs en service. Na alle jaren nog steeds een tevreden klant Aanrader... Gr Erwin ten Wolde
Wordt altijd goed behandeld en krijg uitleg op al je vragen
Klant vriendelijk , eerlijk en goed advies.
Ik mocht een uitgebreide testrit maken, en de ervaren verkoper/eigenaar Ron was Twents: direct, eerlijk en to the point.
v
We zijn al vele jaren klant en gaan zeker niet naar een ander.
Vanwege een vastgelopen remklauw kon ik de auto niet meer gebruiken. De volgende werkdag kon ik al terecht en werd het probleem verholpen.
Klantgericht.
Een Mazda CX-5 gekocht. Erg tevreden met onze aanwinst. Verkopers eerlijk en meedenkend.
Vriendelijk, vakbekwaam personeel!
Vriendelijk, vakkundig, en (zeer) kleine reparaties kun je op wachten. Top.
De service is hier altijd top en verder zijn jullie erg vriendelijk :)
Na de total los verklaring van onze auto, toch tot reparatie over gegaan, binnen een paar dagen konden we weer rijden. Top!
Een warm bedrijf waar men nog naar de mens omkijkt en niet alleen maar naar de cijfers.
Had nieuwe olie (0W20) nodig voor op vakantie. Was niet op voorraad maar werd direct beteld en geregeld. Prima service.
Auto gekocht, alle tijd gekregen voor de uitleg, van wat die auto allemaal kan. Geweldig
Bij jullie worden we altijd heel goed geholpen, en jullie weten ook altijd wat wij leuk vinden wat auto’s betreft. Er wordt altijd goed meegedacht !!
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal