Goede garage, waar ik als klant graag kom. Je wordt vriendelijk ontvangen en de koffie staat altijd klaar.
betrouwbare snelle en aanvaardbare prijzen
Zeer publieks vriendelijk en vak kundige Monteurs
Wederom zijn we helemaal tevreden met Wuco. Onze zoon heeft een auto gekocht voor een prima prijs.
Fijne zaak met kundig personeel waar je goed geholpen wordt. Heren bedankt.
Vervangende auto geregeld. Vlotte afhandeling aankoop andere auto.
Vertrouwen in de dienstverlening is voor mij een groot goed. Dit vind ik bij garage Wuco Auto's.
Altijd goed geholpen en fijne mensen die hun werk verstaan
Zowel de vakkundigheid als ook de vriendelijkheid van het personeel spreekt ons aan.
Prettig, vakbekwaam en eerlijk
Open, eerlijk, transparant en kundig advies. Naast het zakelijke advies, is er aandacht voor de mens. Ik voel me echt klant en geen nummer.
Inmiddels onze 6e auto hier gekocht en altijd goede ervaringen en zeer betrouwbaar.
No nonsens correcte behandeling naar klant.
Ik ben al jaren klant bij Wuco tot tevredenheid Kundig en zeer klant vriendelijk. Afspraken op maat. Bedrijf hanteert no nonsens cultuur Doen waar ze voor staan.
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Al 10 jaar+ klant. Kan alleen maar positief zijn. Wordt altijd meegedacht en geholpen.
Een goed bod gekregen voor de inruil. 1 jaar garantie. Vriendelijke ontvangst.
Goed geadviseerd. Makkelijker benadering.
Snel en vakkundig bij kleine problemen. Je wordt altijd geholpen als het snel op te lossen is
We konden meekijken met het vervangen van het onderdeel. Weer wat geleerd!
Al jaren klant. Prettige en kundig personeel. Denken mee indien nodig.
Zeer vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen
Je wordt vriendelijk ontvangen en vlot geholpen.
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal