Udo kun je goed mee overleggen. Hij is correct. Afspraak = afspraak.
Ze proberen er alles aan te t de oen om het je naar wens te maken!
Zoals gewoonlijk weer top geholpen.
Zie boven
Mijn ervaring met Wuco is zeer positief qua service, vriendelijkheid enz.
Fijne garage en top service
Ze hebben mij geweldig geholpen met het importeren van een auto uit Duitsland.
Elke keer wij pech hebben of is er iets, worden we direct geholpen. Ik kan me echt niet voorstellen dat wij nu naar een anderen garage zullen overstappen. WUCO OLDENZAAL 10/10
Als plezierig, gezellig en altijd leuk om even rond te kijken. Staan altijd klaar voor de klant.
Prima geholpen.
No nonsense, goede uitleg, vriendelijk.
Hele behulpzame mensen en goed werk. Ze kijken verder dan alleen de oppervlakte.
Goed en eerlijk bedrijf.
Alles snel en volgens afspraak geregeld.
Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.
Wij zijn al jaren klant van deze vakgarage, prettig en bekwaam personeel, goede service, kortom top!
Ik werd super goed en snel geholpen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en deskundig om gegaan met de situatie!
Super bedrijf snelle service en je bent hier nog echt een klant en geen nummer.
Snel goed en betrouwbaar.
Er kwam wat aan het licht tijdens de keuring en dit is tamelijk snel verholpen.
Prettige en snelle service tegen een aantrekkelijk tarief. Komen altijd de afspraken na. Nooit onaangename verrassingen.
Goed. Aanschaf gebruikte auto en winterbanden.
Echt een vakgarage met vriendelijke mensen.
Enschedesestraat 48 50
7575 AB Oldenzaal