Zeer prettig in contact. Zeer goed en snel geholpen.
Mijn auto is netjes gemaakt.
Erg fijne service
Prima service, je wordt snel en vakkundig geholpen..
Ik kom hier al jaren met verschillende auto’s, zowel bedrijfsauto’s als privé auto. Duidelijke uitleg over wat ze doen, en komen gemaakte afspraken na.
Afsrpaak voor onderhoud en APK binnen enkele weken. Onderhoud goed uitgevoerd volgens afsrpaak. Dik tevreden
Via de site makkelijk om een afspraak te maken en in te zien wat de prijs is voor de verschillende werkzaamheden. Verder goede toelichting op de nog uit te voeren werkzaamheden in de toekomst.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden, prettig contact. Werkzaamheden snel en kundig uitgevoerd met prima advisering over naderende aankomende kosten voor de toekomst.
Afspraak maken op korte termijn mogelijk. Snelle en goede service. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Vriendelijk personeel, wat ook nog mee wil denken met de klant.
Vriendelijk personeel en ontzettend goede service
Als prettig!
Boeken via de site is ideaal en je kunt snel terecht. Ook wordt er duidelijk gecommuniceerd, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.
Eerlijke vakmannen, die vanuit de klant kunnen meedenken en goed kunnen communiceren.
Tweede keer dat wij hier onze auto’s voor de APK brengen. Vriendelijke mensen en erg kundig.
Klantvriendelijk en betrouwbaar. Duidelijke uitleg wat er goed was en wat er beter vervangen kon worden. Geen poespas.
Goede garage
Ik heb al vele jaren mijn auto in onderhoud bij deze Vakgarage, en ben zeer tevreden. Ze denken met je mee, zijn punktueel in afspraken, ervaren monteurs en hanteren een redelijke prijs!
Fijne garage. Non-nonsens. Reële prijzen en heldere, duidelijke en prettige manier van communiceren. Komen afspraken na. Aanrader!
Vriendelijk en goed
Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van het proces. Vriendelijk en eerlijk advies.
Ik word altijd snel geholpen en hoef maar kort te wachten op een reparatie
Betrouwbaar.
Mijn eerste ervaring met deze vakgarage. Ik voelde me meer gast dan klant. Een heel prettige manier van benaderen en een top reparatie. Ik hoop natuurlijk dat ik hier niet telkens moet komen maar wanneer nodig ga ik daar zeker terug! Dank jullie wel team.
Mgr. de Haasstraat 75
5521 TB Eersel