Auto hier gebracht voor de apk. Netjes geholpen en dezelfde dag klaar. Top!
Altij goed en snel geholpen geweest.
goed overleg
Worden altijd goed en vakkundig geholpen. Service staat hier hoog in het vaandel.
Prettige communicatie, goede afspraken, snelle service, goede prijs kwaliteit, goed bereikbaar....in 1 woord TOP
Vriendelijk en zeer bekwaam.
Duidelijke factuur, personeel met kennis van zaken. Vriendelijke eigenaar.
Snelle service
Kreeg het gevoel dat ze voor mij alles uit de hand lieten vallen om mij te helpen.
Fijne garage; vakkundig, goede service en advies en komen afspraken na.
heel prettig en vlot
zodanig dat, zodra mijn eigen VW monteur er mee stopt Roijmans mijn volgende garage gaat worden.
Prima, zodra mijn VW monteur er mee stopt stap ik voor onderhoud naar vakgarage Roijmans. Groet
goede afspraken en goed vakmanschap!
netjes en doen wat afgesproken was en kleine dingen meteen meenemen
Deskundig personeel, vlot en vriendelijk geholpen. Goede service, niks is een probleem! Wij zijn met drie auto's van verschillende merken klant, allemaal tevreden klanten!
Auto was snel klaar
Goede service en vriendelijk.
Na de APK-keuring en beurt zijn er ook nieuwe voor banden gemonteerd, deze waren zeer slecht wat het comfort van de auto niet ten goede kwam. Terug naar de garage werden andere banden gemonteerd, wel met een kleine bijbetaling. Probleem is opgelost. Dank je wel.
Al jaren een betrouwbaar adres voor het keuren van mijn camper.
Ik had een kapotte ruitenwisser en kon direct verholpen worden!
Afspraken zijn prima nagekomen.
Komt afspraak na, vlug klaar.
bij garage Roijmans wordt je vriendelijk te woord gestaan. De auto is altijd weer in top staat bij afhalen en prijs kwaliteit is prima. Ik ben altijd zeer tevreden.
Mgr. de Haasstraat 75
5521 TB Eersel