Prettig
Altijd staan ze voor je klaar, zeer vriendelijk en super professioneel.
Onderhoudsbeurt auto prima geregeld
Uitstekende, snelle service en vriendelijk personeel!
heel goed.
Ik wordt altijd goed en snel geholpen en ze verlenen een goede service. Ik ben dik tevreden en kom hier al jaren!!
Prima en deskundig
Hele fijne garage. Wordt goed geholpen, eigenaar denkt altijd mee. Flexibel en kundig.
Zie bovenstaande
Ze hebben me prima geholpen
afspraak maken via website is handig. ontvangst bij werkplaats goed georganiseerd. verrichte werkzaamheden altijd naar verwachting goed. Is de auto klaar, dan een telefoontje en sms. financiele afhandeling ook altijd correct
Je wordt er snel geholpen. Kan meteen terecht als je stukken heb aan de auto. Geen lange wachttijden.
Fijne garage met prettige mensen
Ik kom uit Eindhoven , rij vele garage s voorbij . Maar ik rij wel naar de beste . Vriendelijkste en vak kundigste .
Alles naar wens, laten weten dat er nog wat extra moest gebeuren.
Positief! Voordat er iets gedaan wordt is er overleg. Super fijn!
Netjes geholpen en te woord gestaan.
Altijd snel geholpen Goed advies,hoeft niet duur te zijn als het ook goed en goedkoper kan. Zeer vriendelijke behandeling en om de hoek!
Sticker van jullie garage is bij kenteken geplakt zonder te vragen. Prima service, zeer vriendelijk.
zie boven
Hulpvaardig en vriendelijk
Snel na het bellen voor een afspraak kon ik terecht voor de APK en grote beurt. Er is een goede mogelijkheid om de auto al eerder neer te zetten, bijvoorbeeld avond van tevoren of voor begin werkdag. Halverwege de dag telefoontje gekregen met duidelijke toelichting op de extra kosten. Ondanks dat er het een en ander aan de auto moest gebeuren was deze dezelfde dag toch nog klaar. Bij het ophalen een duidelijke toelichting gekregen op wat er gedaan is.
Een goede ervaring
kundig en to the point