snelle en deskundige hulp
Goede service, flexibel, klantgericht, oplossingsgericht, kwaliteit
Prijs - qualiteit is gewaarborgd.
Snelle en goede sevice
Goed geholpen
Prima geholpen.
Onderdeel niet op voorraad, meteen besteld en de volgende dag meteen in orde gemaakt.
het was vrijdag middag en ik had een lekke band. Paniek!! ik word gewoon geholpen en kan weer weg met een gerepareerde band. ook kan ik weer snel terecht voor andere banden . erg blij mee !
Altijd goede deskundig en snelle service
Prima service, snel tijd.
goede service
Fijn contact. Afspraak apk kan online gemaakt worden. Tijdens de apk belt de garage om te vertellen wat gerepareerd of vervangen moet worden, erg fijn maar wel prijzig
Altijd goed contact en er word netjes gewerkt.
Voor AKP en grote beurt kon ik snel terecht. Vriendelijk personeel, ik werd gebeld toen er wat vervangen moest worden.
Super geholpen tegen een eerlijke prijs
to the point over reparatie en afspraak is afspraak
Nvt
Ook zonder afspraak kun je er terecht en helpen je direct waar mogelijk.
Altijd vriendelijk, goede service. Auto altijd voor apk + Beurt naar Vakgarage Roijmans. Elke keer tevreden.
Goede service. Eerlijk.
Tot op heden zijn al mijn verzoeken perfect na gekeken en eventueel uitstekend uitgevoerd. Ga zo door
Altijd bij de dealer geweest maar deze garage is minstens zo goed en goedkoper.
Betrouwbaar en efficient
Mgr. de Haasstraat 75