Goed overleg wat er wel en niet gedaan moest worden. Super vriendelijk personeel!
Bellen, meteen een afspraak gemaakt voor APK keuring en kleine beurt dit kon in zeer korte tijd. Van te voren krijg je te horen wat er eventueel defect is of vervangen moet worden. Bij akkoord, wordt dit meteen verholpen. Het fijne van alles is dat de auto dezelfde dag klaar is. En de service is geweldig goed. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Fijn dat er even gebeld wordt om te overleggen als er tijdens de controle mankementen te voorschijn komen die extra kosten met zich meebrengen.
Bekwaam en duidelijk
Niks is teveel gevraagt, en eerlijk naar de klant over het nodige onderhoud.
Goed en snel geholpen voor apk en het vervangen van een lampje
Altijd op korte termijn een afspraak te maken. Dezelfde dag nog klaar.
Dit is de eerste garage waar ik het gevoel heb: 'er wordt een gepaste oplossing bedacht, die niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten'. Ik kan snel terecht en er wordt altijd gebeld wanneer de kosten hoger zijn dan verwacht. Ik ben blij met deze garage!
Ik kom snel terecht. Kwam afspraak na, levert goed werk, vriendelijk.
Goed, snel en goedkoop geholpen met APK en onderhoud.
Heel goede service. Ik ben blij met dit vakgarage.
De service bij Vakgarage Roijmans is heel goed en klantgericht, zowel voor je auto als naar de klant toe!!
Goede service. garage zoekt altijd naar de beste oplossing, is meedenkend en levert goed werk
Snelle hulp, goede uitleg over de onderdelen en betrouwbare garage
Was helemaal naar wens.
Vriendelijk, goed overleg en op tijd klaar. Door omstandigheden kreeg ik ook nog gratis vervoer voor die dag.
Was snel klaar, alles op de bon wordt keurig uitgelegd.
Prima job!
Goede service en ze denken altijd mee. Zijn eerlijk en vervangen niet alles zomaar zonder overleg. Topgarage!
Goede service!
Hele fijne ervaring met Vakgarage Roijmans!! Altijd vriendelijk en behulpzaam!!
Prima garage goeie service en advies
Ik geef 4 sterren omdat ik ondanks afspraak gemaakt te hebben, toch 20 minuten moest wachten, anders had 5 sterren gegeven.
Goede, snelle en deskundige service
Mgr. de Haasstraat 75
5521 TB Eersel