Hier heb ik mijn eerste auto gekocht. Ze helpen je graag en leggen duidelijk uit wat je nodig hebt en adviseren je met een glimlach. Een fijne ervaring.
Prima geholpen met de aanschaf van mijn bedrijfsbus. De vragen die we hadden hebben ze ook meteen uitgezocht en terug gekoppeld naar ons. Zeer vriendelijke mensen
Eerlijke garage. Je wordt er goed geholpen met kundig personeel.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, zo snel mogelijk. Kortom: vakmanschap staat voorop.
prima, alles volgens afspraak afgehandeld
Ook als de nood aan de man is zijn ze er!
Ervaring was goed de verkoper moet wel goed opletten en doorgeven of auto wel is ingevoerd en wel de juiste voornaam op dit formulier
Komen hun afspraken goed na.
Zeer tevreden klant
Het was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten en heb dit positief ervaren
Prettige vriendelijke behulpzame garage waar ze de tijd nemen en klaar staan voor je petje af voor hun.
Altijd goed advies en service.
Super goede service en super vriendelijk en goede uitleg
Zoals altijd professioneel en vriendelijk service
Vriendelijk personeel Lekker bakjes koffie thee of flesje water . Leuke kleur boekjes voor de kids
Prettig klantcontact Afspraken worden nagekomen Als iets anders loopt als gepland wordt je tijdig geïnformeerd en wordt er altijd naar een oplossing gezocht
Adekwaat, netjes,
Hele fijne garage met prettige kundige mensen.
klantvriendelijk en deskundig
Op zoek naar een bedrijfsauto bij Maashorst terecht gekomen. Met de proefrit vakkundig geholpen, en later nog goed geadviseerd over de juiste banden voor mijn werkzaamheden. Fijn Zelfs met spoed het alarm in bouwen was geen enkel probleem. En bij vragen direct antwoord, en een oplossing. Top service, en als deze auto versleten is komen we weer terug.
Komen altijd afspraken na.
Zeer goed geholpen!
Altijd goed Een eerlijk bedrijf met goed personeel.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de service gerichte instelling van het personeel (zowel op kantoor als in de werkplaats). Goede prijs/kwaliteitverhouding
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst