Zie boven
Mocht meekijken hoe de band gerepareerd werd. Was zo gepiept
Tijdens de bandenwisseling lekker een kop koffie gekregen en de klus was zo geklaard.
NVT
Vriendelijk, behulpzaam deskundig
Prettig en vriendelijk personeel.
Doen het zoals het moet . Topservice leveren en kwaliteit .
Als Stichting hadden we behoefte aan een adviserend en oplossingsgerichte aanpak voor onze specifieke vraag. Dit heeft vanaf het begin ook zo uitgepakt en we zijn uiteindelijk geslaagd in het vinden van een geschikte auto voor onze Stichting.
Zeer professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Elke keer wordt ik uitstekend geholpen, ook in uitzonderlijke situaties. Medewerkers en eigenaars zijn echt top.
Ik was op zoek naar een andere auto, en had gehoord dat je bij vakgarage Maashorst je wensen kon aangeven, en dat hun dan voor jouw een auto gaan zoeken. En dat klopt helemaal! De auto die zij voor mij gevonden hebben, overtreft mijn stoutste dromen!
Prima service en tussentijds contact met de klant. Helaas komt de auto niet gewassen terug ÷)
Binnen de garantietermijn weigerden mijn rechterbuitenspiegel en het automatisch opengaan van de achterklep. Deze problemen werden tot mijn tevredenheid snel en keurig opgelost.
We waren op zoek naar een specifieke auto, het hele team deed zijn best en binnen een paar dagen hadden we onze droomauto.
Bedankt voor de snelle service.
Ik werd uitstekend geholpen
Na problemen met mijn oude Volvo besloten deze in te ruilen voor een nieuwe auto. Zeer goed geholpen met het zoeken van een nieuwe auto, in de tussentijd een vervangende auto mogen gebruiken. Je bent hier geen nummer zoals in veel bedrijven maar hier hebben ze echt zorg voor je en kijken ze op een eerlijke mee in wat je wilt. Duidelijk en eerlijk zonder poespas en kunt altijd binnenlopen als er wat is. Familiair gevoel ipv zakelijk!
We zijn zeer deskundig en goed geholpen door Sander.
Na klachten dat er plotseling het lampje van de motor ging branden op het dashboard, heeft de monteur mijn auto goed nagekeken en weer in orde gemaakt. Enkele maken telefonisch contact gehad over wat men ging vervangen is een zeer goede servicevande monteurengarage. Daarna het goed afleveren van de auto. Zeer professioneel.
Snel gereageerd op onze servicevraag.
zie hierboven
NVT
Naar aanleiding van mijn laatste ervaring, ben ik keurig geholpen. Prettige samenwerking.
No nonsens op tijd klaar.
De auto is goed herstelt en helemaal gepoetst
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst