Ik ben goed geholpen en op alle vragen een net antwoord gekregen. Zeer positief.
Net bedrijf,zeer vriendelijk en behulpzaam. Keurig netjes en gemoedelijk.
Ben zeer tevreden. Ik heb om 10.30uur gebeld i.v.m. lekke band en mocht meteen komen. Er zat een schroef in de band. De band is meteen gemaakt en het probleem is weer opgelost.
Klantvriendelijk etc. etc.
Zeer tevreden, altijd goede service, alertheid en bereidheid om mee te denken!
Schade prima afgehandeld en ook fijne leenauto
Klantvriendelijke mensen. Ik heb hier niet het gevoel dat je belazerd word, en je mag met de monteur meekijken als je dat wilt.
Fijn bedrijf zeer aan te bevelen
Zie boven
Zou Garage Maashorst zeker iedereen adviseren. Toppie.
Gewoon klasse
We hebben een eerste aankoop gedaan, en tot heden is onze ervaring goed, en gaan er dan ook van uit dat dat zo blijft.
Gewoon degelijk, goed en klantgericht
Heel goed, prima service!
Hele fijne en snelle service. Denken mee met de klant. En aardige mensen
Fijne mensen, doen moeite om alle vragen te beantwoorden, voelt vertrouwd, fijne auto gekocht, alles goed uitgelegd, snel afgehandeld!
heel vriendelijk
Bij de aanschaf van mijn nieuwe auto denken ze goed mee. Voelt meteen vertrouwd. Zelfs in de voor hen drukke decembermaand nemen ze alle tijd.
Ik merkte dat de lampen kapot waren. Rij direkt naar de garage, maar wordt ook direkt geholpen. Geweldige service dus !
Snelle service
Ondanks de drukte toch een momentje gekregen om mijn winterbanden erop te leggen. Was vergeten te melden dat er een lampje kapot was en werd tijdens het afhalen er nog opnieuw ingezet. Fijn een garage die zo mee werkt en denkt.
Vriendelijk, goed en snel. Zeer tevreden mee.
Fijn bedrijf om te komen . Ga zo verder maashorst
makkelijk om n afspraak te maken, als er iets bijzonders aan auto gedaan moet worden , wordt er netjes gebeld. Het brengen en ophalen van auto is goed verlopen, geen lange wachttijden!
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst