In de garantieperiode een reparatie/ aanpassing laten uitvoeren. Goed opgelost...en met als kers op de taart...een nieuwe accu...reactie maashorst: bij controle bleek accu zwak...dan doen we toch een nieuwe!!! Chapeau..mooi meegedacht in deze barre wintersetijden...ga zo door..top dienstverlening als je mij vraagt
Vakkundig en service gericht.
Goed ontvangen
Goed ontvangen
Zeer vriendelijk
Snelle reparatie, goed advies, vriendelijk en lekkere koffie.
Snelle service hoewel ik pas net voor 17.00 uur kwam.
afspraak en planning perfect.
Duidelijk wat er moet gebeuren en vooraf bellen of het allemaal oke is. Super service!
hun nemen Contact met je op tussendoor voor overleg.
Lekke band werd nog dezelfde dag gerepareerd terwijl ik pas om 17.00 uur aan kwam.
Goede garage en een aanrader
Niks aan doen, is prima garage en vriendelijke mensen.
Hier is klant nog koning. Fijne medewerkers, hard werkende mensen met passie voor het vak. Geen flauwekul, geen poespas oftewel goede service voor goede prijzen.
Goede service en fijn geholpen.
Zeer snelle service. Zonder auto ben ik ten einde raad. Autopech komt dan ook altijd op het verkeerde moment natuurlijk. Gelukkig was dit binnen 1 dag alweer klaar, ondanks de drukte. Rib uit mijn lijf, maar reparaties zijn natuurlijk nooit leuk;)
alles is goed uitgevoerd
goeie ervaring in uitstekend kundige garage
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst