Zoals gewoonlijk alles weer goed geregeld
Blijven persoonlijke aandacht schenken aan de auto.
Je merkt dat alles in dienst staat van de klant. Bij vakgarage Maashorst begrijpen ze het belang van lange termijn relatie met hun klanten
Goed luisterend en meedenkend met de klant
n.v.t.
Plezierig en professioneel
Bij auto aankoop goede begeleiding
Klant vriendelijk
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Vriendelijke ontvangst. Mooie auto gekocht. Blij mee!
zoals hiervoor omschreven
Sander heeft binnen korte tijd precies de auto gevonden die ik zocht.
Ben heel tevreden.
Weer snel en vakkundig het probleem weer opgelost!
duidelijk als auto de jaarlijkse beurt krijgt, ophalen na servicebeurt is goed, vriendelijle behandeling.
Ik merkte ‘s avonds met autorijden dat mijn linker voorlamp stuk was. Via de website kon in chatten met een medewerker. Dat was fijn. Ook was het fijn dat ik daags erna direct kon komen voor het vervangen van de koplamp. Dat noem ik nou eens service.
Afspraak gemaakt maar door ongeluk onderweg om moeten rijden. Receptioniste was blijven wachten. Goede service.
Bij de bandenwissel ging het precies volgens afspraak snel, en om de wachttijd te overbruggen werd een lekker kopje koffie aangeboden.
In goed overleg
Ik verneem dat de remblokken op mijn voorwielen binnenkort aan vervanging toe zijn. Vervolgens wordt er met mij meegedacht. Die vervanging zou tegelijkertijd kunnen plaatsvinden met de bandenwissel, een grote/kleine(?) beurt en de APK-keuring begin april '23. Dat vind ik een prettige ervaring. Achteraf denk ik: Zou het met het oog op veiligheid misschien verstandig zijn om die remblokken eerder te vervangen?????
Fijn! Goed geholpen, kon snel langskomen en kreeg ook nog een gratis ventieldopje.
Grote universele garage , waar je contact hebt met de eigenaar zelf! Hier ben je geen nummer, zoals bij de dealerbedrijven.
Ga zo door.
Ze zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Er heerst een erg goed sfeer.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst