onderhoud / reparatie conform wens; afstemming van uit te voeren reparaties
Vriendelijk personeel. Bellen om werkzaamheden en kosten te bespreken. Afspraken nakomen . En een mooie, professionele uitstraling.
's Morgens zonder afspraak auto afgegeven ivm mogelijke problemen met olie en koeling. Dezelfde dag 's middags weer op kunnen halen.
probleem met de voorband van mijn auto snel en professioneel verholpen.
Hier word je altijd netjes en snel geholpen. Goed advies.
super snel en vriendelijk
Auto gebracht voor de jaarlijkse keuring en zonder problemen goedgekeurd
Het is op en top bij jullie.
Fijn telefonisch contact, in duidelijke taal
Top vakgarage
3 weken geleden aangeklopt bij Maashorst met wensen voor een nieuwe auto. 2 weken geleden hadden ze er een gevonden en sinds een week rijden we er al in! Uitstekende service!
Goede communicatie
Airco kapot Pas na twee reparaties en tekeningen opgelost
Alleen had ik pech dat rek. zo hoog was.
Meteen geholpen
Ik ben zoals altijd helemaal blij met de service
Zeer goed geholpen !
Graag aanpassing van ons mailadres: [email protected]
Werd vriendelijk ontvangen. Daarbij hangt er een goeie sfeer in het hele bedrijf. Mijn eerste indruk is "afspraak is afspraak" en daar hou ik van.
Ik bracht mijn auto met schade naar Maashorst. Hier werd ik goed ontvangen en kreeg ik 10 dagen een mooie Mercedes als leenauto mee. Geweldig!
ben goed geholpen
Goede nette service en duidelijke uitleg. Fijne firma
Prima service.
Afgewerkt conform de gemaakte afspraak en en binnen de overeengekomen tijd. Geen enkele klacht.
Goed geholpen. Twijfel over spanning op caravan bij langdurige stop weggenomen.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst