Uitgevoerd volgens afspraak en tijd
prettig omdat het contact klant vriendelijk is en het werk wordt gedaan door vakmensen
heel fijn bedrijf, komen hun afspraken na en bieden uitstekende service
Goede service en vriendelijk personeel
Flexibel en meedenkend, hier ben je gegarandeerd van goede service.
Altijd bereid mee te denken. Deskundig, gastvrij en vriendelijk
Geen lange wachttijd, koffie te krijgen nog een rond leiding gehad wat ik zeer waardeer. en snelle afhandeling omtrent remklauw vervanging. groet Koos van Heijst.
Goede service, vriendelijke mensen!
Goede communicatie en geen overbodige poespas.
Zoals altijd, prettige ontvangst. Goede service.
Geweest voor de bandenwissel, koffie stond klaar en een half uurtje later stond ik weer buiten.
Netjes, op tijd volgens afspraak en gastvrij geholpen. Prima service.
Als je een probleem hebt,nemen ze het ook serieus op, en daar houd ik wel van, en proberen het ook op te lossen.
auto aangekocht perfect en snel geregeld bedank
Altijd goed
Het was prettig en deskundig. Er werd alleen gezegd dat ik de auto voor het hek kon zetten, maar twee andere al geparkeerde auto's voorkwamen dat ik de auto daar goed kon parkeren. Gelukkig ging het hek snel genoeg open.
Alles netjes gemaakt en goed behandeld
Eerlijk en betrouwbaar
Goede en snelle service..wordt allemaal.goed geregeld met de verzekering.
Men houd zich goed aan de afspraak.
Auto vakkundig gerepareerd
Gewoon goede service.
Goed en vakkundig geholpen.
Jullie luisteren goed naar de wensen van de klant, handelen snel met een goed serviceniveau. Ik beveel jullie al bij vrienden aan.
Opel Meriva gekocht. Kreeg een goed inruil bod op m'n oude auto. Top servies, ze deden de deur zelfs met de Vasteloavend open om de auto nog te bekijken. Word als klant serieus genomen en doen Wat ze beloven. Top!
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst