Als er wat meer aan de auto gedaan moet worden krijgen we altijd een telefoontje van jullie
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Klant vriendelijk en perfecte organisatie
Super service Vriendelijk personeel En voor alles een oplossing Zakelijk maar met hart voor de klant
Goede service en klant vriendelijk.
Ben goed geholpen en heb geen verdere opmerkingen.
Goede snelle en betrouwbare service
ben als klant zeer tevreden over het verloop en de aankoop van de andere auto
Klantgericht
Stralen vertrouwen uit.
Prima naar wensen geluisterd voor aanschaf andere auto. Daarna snel twee auto's op voorraad voor proefritten en besloten tot aankoop. Aflevering verliep vlot, zeer vriendelijk personeel.
Word goed geholpen door de medewerkers en door het kantoorpersoneel!
Zeer goed, aardige man, zeker niet de indruk gehad dat ze je op enigerlei proberen te neppen. Goede service en snel gehandeld.
Vriendelijke en meedenkende medewerkers. Doen wat ze beloven.
Storing niet opgelost
Bij de aanschaf van een andere gebruikte auto was alles prima geregeld.
Wij waren op zoek naar een andere auto. De verkoper (Sander) heeft ons daarbij perfect geholpen doordat wij in verschillende auto's hebben kunnen proefrijden. Zeer ongedwongen, zodat wij uiteindelijk een weloverwogen keuze hebben gemaakt.
Proefrit geen probleem. Op vertrouwen mochten we een ritje maken en hadden alle vrijheid om een juist oordeel te vellen over het voertuig. Zeer tevreden.
Ik had mij vergist met apk datum was er al overheen dus gebeld en kon de auto dezelfde dag nog brengen ik zeg dat is nog eens service
Netjes en goed geholpen!!
net andere auto gekocht zeer tevreden
top
Mijn ervaring met vakgarage Maashorst is heel goed vriendelijk en informatief correct geholpen.
Dit keer was de communicatie niet helemaal naar de wens maart verder zoals altijd goede ervaring.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst