Snelle goede klantvriendelijke service en flexibele planning.
Gewoon goed
Mooie garage en fijn geholpen Gelukkig geen verkoper in pak met stropdas
Zeer goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto. Vriendelijke eigenaar. Neemt de tijd voor je als koper.
Realistisch. Gevoel voor ons als klant en mens. Goede en vriendelijke ontvangst. Goede informatie en ondersteuning met het invullen van de benodigde formulieren.
Al jaren komen we bij Maashorst met onderhoud of aankoop van onze auto's. Prima service en ruim meedenkend.
Top service. Gebeld voor een nieuwe auto. Mijn wensen doorgegeven en deze zijn ingewilligt.
Probleem met aanjager. Ondanks volle agenda toch snel geholpen. Bleek lastig te verhelpen maar ben steeds goed geïnformeerd over vervolgstappen.
Geweldig autobedrijf met een perfecte service
als je de auto voor een beurt brengt en er is iets wat niet bij de beurt hoort dan wordt je netjes gebeld en gevraagd wat ze ermee mogen doen. als je binnen de garantie termijn zit lossen ze alles netjes op.
Dik tevreden
Erg tevreden
altijd goed !
Je kunt er redelijk snel terecht en personeel is vriendelijk en behulpzaam!
Top , reparatie bedrijfswagen snel opgelost
Vriendelijke medewerkers die vakbekwaam zijn. Hele goede service en duidelijke afspraken over de prijs.
Men staat altijd voor je klaar
DE verleende service was wederom top te noemen!
Correct, professioneel.
vriendelijke garage met goede service
Hier een auto gekocht. Nette garage, alles gaat in goed overleg.
alleen een bandenwissel laten uitvoeren
Als nieuwe klant bij Maashorst gewoon en klantvriendelijk behandeld en tot deal met inruil gekomen.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst