Heel klantvriendelijk, kon fiets lenen, tijdens 1e telefonische info werd er heel erg met me meegedacht. Daarom voor jullie en niet een andere garage gekozen ! Top , ga zo door !!
Na overleg hoe of wat uitstekend uitgevoerd!
Goed en klantvriendelijk
Om 13.00 uur bellen ivm een kapotte accu en om 15.15 uur al terecht kunnen, Nieuwe accu geplaatst. Dat noem ik pas service!
mijn ervaring met de desbetreffende personen was prettig en duidelijk.
Heel fijn
Werkt goed, snel, persoonlijk en met aandacht. Alles goed geregeld en een mooi autootje gevonden. Voldeed aan alle wensen. iedereen is zeer klantvriendelijk. Zelfs een bloemetje gekregen bij de nieuwe auto!
Snel en correct geholpen en dat zonder afspraak
Wij zijn al jaren klant bij vakgarage Maashorst en zijn heel tevreden over hun dienstverlening. We worden altijd op een deskundige en professionele manier geholpen. Ze denken altijd goed mee en zijn heel klantvriendelijk.
Zeer goed advies. Zeer goede klantenservice
Prettige contact,
Nvt
Ik bracht mijn 'leenauto' terug terwijl ik die niet had afgetankt, wat ik overigens meteen zelf heb gemeld. Vanwege het zeer gering aantal kilometers deed niemand daar moeilijk over.
Snel en efficiënt werd onze z9ekopdracht opgepakt.
Maashorst denkt met je mee, en neemt zonodig het heft in eigen hand. Regeling met verzekering enz. Wij zouden Maashorst bij iedereen aanbevelen.
Fijn overleg en uitleg
Je wordt er prettig geholpen
Alles was netjes geregeld zoals afgesproken. Geen verbeterpunten.
goed ik word meteen geholpen
komen de afspraken goed na
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst